Boek met onze 4 zekerheden

Monkey Island – Halong Bay (3 dagen/2 nachten)

Tijdens deze tour slaapt u één nacht op een Chinese boot en één nacht op Monkey Island.
Halong Bay is een surrealistisch natuurgebied. Meer dan 3000 bizar gevormde en weelderig begroeide krijtrotsen sieren de baai. U maakt een schitterende boottocht door Halong Bay. U verblijft de eerste nacht aan boord van de boot en de tweede nacht verblijft u op het pittoreske en prachtige Monkey Island in een bungalow met zeezicht.
Dag 1: In de vroege ochtend wordt u bij uw hotel in Hanoi opgehaald. In vier uur reist u naar de Vietnamese kust. Hier gaat u aan boord van één van de Chinese schepen. Terwijl u geniet van een Vietnamese lunch vaart u rustig door Halong Bay heen. Zo kunt u onder andere Stone Dog Islet, Fightings Cocks en Swan Islet spotten. Om 15.00 uur ankert het schip vanwaar u Sung Sot cave gaat bezoeken. Daarna heeft u de tijd om te kajakken, te zwemmen of te relaxen op de boot. Aan het eind van de dag wordt er een kleine borrel geschonken op het dek voordat het diner begint. ’s Avonds kunt u karaoke zingen, op vis excursie of spelletjes spelen voordat u terug gaat naar uw cabine.
Dag 2: Vandaag kunt u om 06.00 uur ’s ochtends van de zonsopgang genieten. Terwijl de zon langzaam op komt geniet u van uw ontbijt. U vaart terug naar Lan Ha Bay waar u wordt opgehaald en naar Monkey Island wordt gebracht. De lunch wordt geserveerd aan boord. Op Monkey Island kunt u zwemmen of relaxen op het strand. Na zonsondergang heeft u een diner wat bij mooi weer op het strand is.
Dag 3: Na het ontbijt gaat u terug aan boord en vaart rustig terug richting de haven. Ondertussen vaart u langs een klein vissersdorpje, kunt u meedoen aan een kookles aan boord en kunt u nog genieten van een heerlijke lokale lunch voordat u weer van boord gaat. Rond 16.30 uur bent u weer terug in Hanoi.
Inclusief vervoer van/naar Hanoi, 2 overnachtingen; 1x op de boot, 1x in het Monkey Island Resort, excursies zoals omschreven, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner en Engelssprekende gids.

monkey island boot en eiland