Boek met onze 4 zekerheden

Monkey Island – Halong Bay (3 dagen/2 nachten)

Tijdens deze tour slaapt u op Monkey Island.
Halong Bay is een surrealistisch natuurgebied. Meer dan 3000 bizar gevormde en weelderig begroeide krijtrotsen sieren de baai. U maakt een schitterende boottocht door Halong Bay. Tijdens deze tour bezoekt u een gedeelte van Halong Bay wat een stuk minder druk en toeristisch is. U verblijft op het pittoreske en prachtige Monkey Island in een bungalow met zeezicht. De perfecte uitvalsbasis om dit indrukwekkende gebied te verkennen.
Dag 1: In de vroege ochtend wordt u bij uw hotel in Hanoi opgehaald. In vier uur reist u naar de Vietnamese kust. Aangekomen in Cat Ba Town krijgt u een transfer per boot naar Monkey Island Resort. Hier verblijft u twee nachten in een bungalow met zeezicht. Na de lunch is er tijd om te zwemmen, te relaxen op het strand, een partijtje beach volleybal te spelen of te gaan kajakken. Ook kunt u klimmend naar het andere strand om aapjes te spotten. ’s Avonds geniet u van een BBQ diner.
Dag 2: Vandaag gaat u aan boord van een boot om Halong Bay te verkennen. U vaart tussen de uit het water oprijzende rotsen en wordt getrakteerd op schitterende uitzichten. U heeft de mogelijkheid om hier een uur te gaan kajakken. Vervolgens brengt u een bezoek aan Viet Hai fishing village te midden van Cat Ba National Park. Leer alles over de lokale cultuur van de mensen die hier leven. Hierna staat een prachtige fietstocht van 6 kilometer op het programma. Geniet onderweg van de mooie uitzichten. U luncht bij een lokaal restaurant. In de namiddag reist u terug naar uw fijne bungalow op Monkey Island. ’s Avonds dineert u in het restaurant.
Dag 3: Na het ontbijt heeft u nog even de kans om van het strand te genieten. Om 11:00 uur wordt de lunch geserveerd waarna u per boot/bus terug naar Hanoi reist waar u omstreeks 17:00 uur aankomt.
Inclusief vervoer van/naar Hanoi, 2 overnachtingen in het Monkey Island Resort, excursies zoals omschreven, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner en Engelssprekende gids.

monkey island