Boek met onze 4 zekerheden

Gouldings Lodge

Categorie S

De Gouldings Lodge ligt in Monument Valley. Het bevindt zich in de woestijn en is omringt door schitterende rotsformaties. De lodge zelf ligt ook in een van de rotsen. De eigenaren van het hotel zijn ooit begonnen in tenten en verhandelden goederen met het lokale Navajo-volk. Hierna hebben zij een gebouw neergezet, waar nu het Goudling’s Trading Post Museum zich bevindt. Later kwam ook het hotel erbij.

De kamers zijn comfortabel ingericht. Ze hebben een privébalkon, waar je een mooi uitzicht hebt over de woestijn. Ook is er een minibar en een airco aanwezig. Verder is er een binnenzwembad en een restaurant. Ook is er een supermarktje en een souvenirwinkeltje. Het museum is open op aanvraag. 

Monument Valley is een schitterend park waar veel te zien valt. Het is niet toegestaan om zelfstandig rond te wandelen in het park. Wel is er een wandeling die je wel zonder gids mag maken. Dit is de Wildcat Trail, een route van ongeveer twee uur. Je loopt tijdens deze wandeling langs de West Mitten rotsformatie.

Goudling's Lodge