Boek met onze 4 zekerheden

Tabulia

Categorie A

Tabulia Tree Hotel & Villas is voorzichtig met hoe ze omgaan met de natuur. Het hotel is ontworpen om op te gaan in het prachtige regenwoud van Manuel Antonio. 

Het hotel heeft een buitenzwembad en een comfortabele accommodatie met gratis wifi. De kamers zijn ingericht met airconditioning, kabel-tv en eigen badkamer. Ook hebben een aantal kamers beschikking over een eigen terras. Restaurant & bar Bambu Jam heeft een unieke, ruime open ruimte met een VIP-ruimte op een tussenverdieping. De cocktails van Bambu Jam zijn erg populair bij gasten en de lokale bevolking. De omgeving van Manuel Antonio heeft veel te bieden voor avonturiers en natuurliefhebbers. Aangeboden activiteiten zijn onder meer catamaran- en vistochten, snorkelen, duiken, canopy-tochten en paardrijden. Eco-liefhebbers kunnen het unieke mangrovesysteem of het Manuel Antonio National Park bezoeken.

Tabulia Tree Hotel & Villas ligt op slechts 6 km van het Manuel Antonio National Park. Het is omgeven door inheemse vegetatie en lokale fauna.

Tabulia Tree   Manuel Antonio