Nu boeken zonder aanbetaling

Aangepaste reisvoorwaarden

We begrijpen dat het ten tijde van de corona-pandemie spannend en onzeker is om een reis te boeken. Toch willen we je heel graag weer in de reisstemming laten komen. Daarom bieden wij je de mogelijkheid een reis te boeken met alle zekerheden, die bij de huidige onzekerheid passen. Denk hierbij ook aan ons nieuwe aanbod binnen Europa, maar ook aan verschillende landen waar je nu al wel naar toe kunt reizen, zie onze pagina vamonos.nl/covid-waar-kan-ik-wel-heen.

Onze reisspecialisten maken met veel plezier een mooi reisvoorstel voor je!

Aangepaste voorwaarden voor nieuwe reizen die geboekt worden tussen 27 augustus en 31 oktober 2021

Aangepaste voorwaarden voor nieuwe boekingen met vertrek in 2021
• We vragen geen aanbetaling. Deze doe je 60 (30 voor Europa) dagen voor vertrek, de restantbetaling 30 dagen voor vertrek.
• Tot 60 dagen voor vertrek kun je de reis zonder opgaaf van redenen kosteloos annuleren. Voor reizen binnen Europa geldt dat je de reis tot 30 dagen voor vertrek kosteloos kunt annuleren.
• Vanaf 60 (30 voor Europa) dagen voor vertrek gelden onze normale voorwaarden. Dat houdt onder meer in dat kosteloos annuleren alleen mogelijk is op het moment dat wij een reis niet kunnen uitvoeren, bijvoorbeeld doordat een land een quarantaine plicht kent.

Aangepaste voorwaarden voor nieuwe boekingen met vertrek in 2022
• We vragen geen aanbetaling. Deze doe je 15 december 2021.
• Tot 15 december kan je de reis kosteloos annuleren.
• Vanaf 15 december gelden onze normale voorwaarden. Dat houdt onder meer in dat kosteloos annuleren alleen mogelijk is op het moment dat wij een reis niet kunnen uitvoeren, bijvoorbeeld doordat een land een quarantaine plicht kent.
• Als het op 15 december nog niet mogelijk is naar het land van je bestemming te reizen zullen we de datum van aanbetaling en mogelijkheid tot kosteloos annuleren verzetten naar 15 maart 2022.

Nieuwsbericht 30 augustus 2021