Nu boeken zonder aanbetaling

Nu boeken zonder aanbetaling

We begrijpen dat het ten tijde van de corona-pandemie spannend en onzeker is om een reis te boeken. Toch willen we u heel graag weer in de reisstemming laten komen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid een reis te boeken met alle zekerheden, die bij de huidige onzekerheid passen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan ons nieuwe aanbod binnen Europa, dat wekelijks uitgebreid wordt, en aan Canada.

Boekt u tussen 22 oktober 2020 en 31 maart 2021 een reis, dan vragen wij geen aanbetaling en kunt u de reis tot 60 dagen voor vertrek zonder opgaaf van redenen kosteloos annuleren. Dit geldt ook voor de vliegtickets! Tot 30 dagen voor vertrek kunt u de reis kosteloos wijzigen.

Binnen de 30 dagen blijft vanzelfsprekend gelden dat wij u niet op reis zullen sturen naar een gebied dat op de kaart van buitenlandse zaken oranje of rood kleurt.

Voorwaarden:
• Deze actie geldt voor nieuwe reizen die worden geboekt tussen 22 oktober 2020 en 31 maart 2021.
• Wij vragen geen aanbetaling. Deze doet u 60 dagen voor vertrek, de restantbetaling 30 dagen voor vertrek.
• Tot 60 dagen voor vertrek kunt u de reis zonder opgaaf van redenen kosteloos annuleren.
• Tot 30 dagen voor vertrek kunt u de reis zonder opgaaf van redenen kosteloos wijzigen naar een andere bestemming of periode.
• Vanaf 30 dagen voor vertrek gelden onze normale voorwaarden. Dat houdt onder meer in dat kosteloos annuleren mogelijk is op het moment dat wij een reis niet kunnen uitvoeren (bijvoorbeeld doordat de kleurcode van een gebied in oranje verandert) en wij u repatriëren als de kleurcode tijdens uw reis verandert in oranje.

Bekijk hier onze voorbeeldreizen naar Canada en de Verenigde Staten, Europa, Afrika, Azië, Midden– en Zuid-Amerika, de Caraïben, Nieuw-Zeeland en de Arabische Wereld.
Onze reisspecialisten maken met veel plezier een mooi reisvoorstel voor u!

Nieuwsbericht 22 oktober 2020, update 28 januari 2021