Boek met onze 4 zekerheden

Nu boeken zonder aanbetaling

We begrijpen dat het ten tijde van de corona-pandemie spannend en onzeker is om een reis te boeken. Toch willen we je heel graag weer in de reisstemming laten komen. Daarom bieden wij je de mogelijkheid een reis te boeken met alle zekerheden, die bij de huidige onzekerheid passen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan ons nieuwe aanbod binnen Europa en aan Canada en de VS.

Boek je tussen 22 oktober 2020 en 31 augustus 2021 een reis, dan vragen wij geen aanbetaling en kun je de reis tot 60 dagen voor vertrek (Europa-reizen tot 30 dagen voor vertrek) zonder opgaaf van redenen kosteloos annuleren. Dit geldt ook voor de vliegtickets! Tot 30 dagen voor vertrek kun je de reis kosteloos wijzigen.

Binnen de 30 dagen blijft vanzelfsprekend gelden dat wij je niet op reis zullen sturen naar een gebied dat op de kaart van buitenlandse zaken oranje of rood kleurt.

Voorwaarden:
• Deze actie geldt voor nieuwe reizen die worden geboekt tussen 22 oktober 2020 en 31 augustus 2021.
• Wij vragen geen aanbetaling. Deze doe je 60 dagen voor vertrek, de restantbetaling 30 dagen voor vertrek.
• Tot 60 dagen voor vertrek ku je de reis zonder opgaaf van redenen kosteloos annuleren. Voor reizen binnen Europa geldt dat je de reis tot 30 dagen voor vertrek kosteloos kunt annuleren.
• Tot 30 dagen voor vertrek kun je de reis zonder opgaaf van redenen kosteloos wijzigen naar een andere bestemming of periode.
• Vanaf 30 dagen voor vertrek gelden onze normale voorwaarden. Dat houdt onder meer in dat kosteloos annuleren mogelijk is op het moment dat wij een reis niet kunnen uitvoeren (bijvoorbeeld doordat de kleurcode van een gebied in oranje verandert) en wij je repatriëren als de kleurcode tijdens uw reis verandert in oranje.

Bekijk hier onze voorbeeldreizen naar Canada en de Verenigde Staten, Europa, Afrika, Azië, Midden– en Zuid-Amerika, de Caraïben, Nieuw-Zeeland en de Arabische Wereld.
Onze reisspecialisten maken met veel plezier een mooi reisvoorstel voor je!

 

Nieuwsbericht 22 oktober 2020, update 1 juli 2021