Boek met onze 4 zekerheden

Stage verre reizen bij Vámonos Travels – September 2023

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiaire vanaf september 2023.

Doe jij een opleiding in de richting van toerisme en wil je graag werkervaring op doen bij een verre reizen specialist? Dan zoeken wij jou!

 

Vámonos Travels:

Vámonos Travels is dé specialist op gebied van maatwerkreizen naar verre bestemmingen. We zijn actief in Latijns Amerika, Azie, Afrika en het Midden-Oosten. De belangrijkste doelgroep zijn mensen die geen zin (meer) hebben in groepsreizen maar ook geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Vamonos Travels verkoopt compleet georganiseerde reizen inclusief vluchten, vervoer te plaatse, accommodaties en excursies. Als stagiaire bij Vámonos krijg je de kans om je passie voor reizen te delen met onze klanten en natuurlijk je collega’s.

 

Stagiaire:                                               

Vamonos Travels is op zoek naar een enthousiaste stagiaire voor de periode met ingang van september 2023 voor minimaal 4 maanden. Andere periodes of een eerdere start zijn eventueel in overleg mogelijk. Het kantoor van Vamonos Travels ligt in het centrum van Amsterdam.

Je werkt 8 uur per dag en 4 dagen per week op kantoor. De 5e dag kun je gebruiken voor de verdiepingsopdracht. Het onderwerp van deze opdracht bepalen we in overleg. Je ontvangt een stagevergoeding van €275,- netto per maand.

 

Werkzaamheden:

Bij Vamonos Travels draai je na een korte inwerkperiode gewoon mee in het team. Dat betekent dat je te maken krijgt met veel verschillende werkzaamheden:

  • Telefonisch en per email informatie geven aan klanten over onze reizen
  • Opzoeken van prijzen en beschikbaarheid van vluchten in het boekingssysteem Amadeus
  • Het maken van boekingen in Amadeus
  • Het aanmaken en beschrijven van nieuwe producten in ons back office systeem
  • Het maken van reserveringen van hotels, excursies en dergelijke bij onze agenten
  • Het opmaken en versturen van facturen
  • Het samenstellen en versturen van de reisbescheiden
  • Eventueel het maken van eenvoudige offertes voor individuele reizen (afhankelijk van reiservaring en hoe de stage verloopt)

 

Interesse?

Lijkt deze stage je leuk? Mail ons dan op info@vamonos.nl t.a.v. Carlijn van den Aker.