Boek met onze 4 zekerheden

Verre Reizen Event (gratis toegangskaarten)

De wereld is lange tijd op slot geweest vanwege Covid-19, maar gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel! Steeds meer landen openen de grenzen voor ons en iedereen staat te springen om weer op reis te kunnen gaan. Hoog tijd dus om eens een goede dosis inspiratie op te doen en de volgende droomreis werkelijkheid te laten worden! Daarom willen we je graag uitnodigen voor het Verre Reizen Event volgend weekend op 23 en 24 oktober te Den Haag. Hier kunnen we je persoonlijk adviseren over individuele rondreizen naar een van onze bestemmingen wereldwijd.

De gratis entreetickets kan je via de e-mail bij ons opvragen. In de mail kan je opgeven welke dag (zaterdag of zondag) en met hoeveel personen je wilt komen.

Wil je weten naar welke landen je nu alweer kunt reizen? Bezoek dan onze webpagina: covid: waar kan ik wél heen?

Kan je niet dat weekend naar de beurs komen maar wil je ons wel persoonlijk spreken? Dat kan uiteraard ook! Sinds kort bieden we videobellen aan, waarbij we je persoonlijke wensen kunnen bespreken en elkaar toch ook kunnen zien, dat maakt het samenstellen van een reis net wat persoonlijker en gezelliger. Je kan een afspraak maken hiervoor door ons te mailen of te bellen. Daarnaast ben je natuurlijk ook welkom op ons kantoor in Amsterdam.

Wil je je alvast inlezen over onze bestemmingen en de reismogelijkheden? Bekijk onze website waar talloze voorbeeldreizen op staan. Daarnaast hebben we, speciaal voor deze tijd, extra informatie over het reizen in corona tijd online staan.

Hopelijk zien we je op het Verre Reizen Event!

Let op: alle bezoekers zullen worden gecontroleerd op hun corona toegangsbewijs. Dit kan middels een vaccinatiebewijs, een herstel bewijs of op vertoon van een negatieve testuitslag. Bezoekers kunnen deze tonen via de corona check app.