Boek met onze 4 zekerheden

Contact

Adresgegevens

Vámonos Travels
Amstelveenseweg 314hs
1076 CS Amsterdam
Tel: 020-6735353
Fax: 020 - 6735454
info@vamonos.nl
Openingstijden *
maandag t/m vrijdag*
09.30 - 17.30 uur

Afspraak op kantoor of online?

Uiteraard is het mogelijk om bij ons op kantoor langs te komen. Wij raden je aan om een afspraak te maken, zodat je zeker weet dat de landenspecialist van jouw bestemming aanwezig is.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een zoom afspraak in te plannen met een van onze landenspecialisten.

Contactformulier

Hartelijk dank voor uw interesse in Vámonos Travels.

Wij zullen binnen één werkdag uw vraag beantwoorden.

Routebeschrijving naar ons kantoor in Amsterdam

Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station:
Vanuit tramlijn 24 stap je uit bij halte Olympiaweg. Als je de Amstelveenseweg inloopt vind je ons aan de linkerkant.

Vanaf Station Sloterdijk:
Bus 15, uitstappen bij halte Olympiaweg. Hierna loop je de Amstelveenseweg in en zie je Vámonos Travels na ongeveer 50 meter aan de linkerkant.

Vanaf Station Zuid:
Bus 15, halte Olympiaweg. Vanaf hier loop je de Amstelveenseweg in en zie je Vámonos Travels na ongeveer 50 meter aan de linkerkant.
Bus 62, halte Stadionplein. Hierna loop je de Amstelveenseweg (richting de binnenstad) in en zie je Vámonos Travels na ongeveer 100 meter aan de linkerkant.

Vanaf Station Lelylaan:
Bus 62, halte Stadionplein. Hierna loop je de Amstelveenseweg in (richting binnenstad) en zie je Vámonos Travels na ongeveer 100 meter aan de linkerkant.

Met de auto

Op de Ringweg neem je afslag Zuid/Amstelveen en ga je aan het einde van de afslag naar rechts. Je passeert het Olympisch Stadion en gaat met de bocht mee naar rechts. Bij de eerste stoplichten (vrijwel meteen na de bocht) ga je rechts. Je kunt hier parkeren in de parkeergarage van het Stadionplein. Door een gewijzigde parkeersituatie aan de Amstelveenseweg kun je niet meer bij ons voor de deur parkeren. Vanuit de parkeergarage ga je links naar het kruispunt. Je steekt over de bij de stoplichten aan de linkerkant en loopt zo de Amstelveenseweg in. Je ziet Vámonos Travels aan je linkerhand.