Boek met onze 4 zekerheden

Boek met onze 4 zekerheden

Boeken met onze 4 Zekerheden

Eindelijk die gedroomde verre reis boeken is al spannend op zich natuurlijk, zeker nu de wereld zich nog aan het herstellen is van corona, en dan helpt het recente conflict in Oost-Europa ook niet mee. Daarom zetten wij de 4 zekerheden die wij als reisorganisatie aan onze klanten kunnen bieden hier op een rijtje.

1 Meer dan 30 jaar ervaring
Vámonos Travels heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de landen die we aanbieden. Onze landenspecialisten kennen de landen, de mensen, vaak de taal, de gebruiken en de gewoontes. Hierdoor kunnen we samen met jullie niet alleen een hele mooie reis samenstellen, afgestemd op jullie wensen en de mogelijkheden, maar ook een goede oplossing bieden als er iets onverwachts gebeurt tijdens je reis.

2 Je reissom is altijd verzekerd als een reis door een calamiteit niet door kan gaan.
Vámonos Travels is aangesloten bij de ANVR. Dit biedt je op dit moment een heel groot voordeel. Als kort voor vertrek blijkt dat wij de reis niet kunnen uitvoeren krijg je altijd 100 procent van je (aan)betaling terug. Bijvoorbeeld, het bestemmingsland voert opeens een quarantaineverplichting in en/of er komt een negatief reisadvies vanwege een calamiteit van Nederland Wereldwijd. Vámonos Travels is ook aangesloten bij de SGR. Dat betekent dat je (aan)betaling aan ons altijd is verzekerd.
Daarnaast raden we wel aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

3 We zijn superflexibel als je wil omboeken
In de afgelopen 2 jaar is het gebeurd dat het wel mogelijk was om naar een land te gaan maar het voor onze klanten zelf niet goed voelde, omdat er in dat land iets onverwachts gebeurde. In dat geval doen we onze uiterste best om de reis tegen zo laag mogelijke kosten om te boeken naar een andere bestemming of periode.

4 Onze agent en wijzelf staan altijd voor je klaar.
Buiten Europa werken we altijd met een agent ter plaatse. Deze agent zorgt ervoor dat als er iets niet goed gaat ter plekke dit ook zo snel mogelijk wordt opgelost. De agent zorgt er samen met ons ook voor dat als je direct naar Nederland terug zou moeten dit wordt georganiseerd. Of als je verblijf ter plekke onbedoeld verlengd wordt door een positieve corona-test een hotel en een nieuwe terugvlucht worden geregeld. Ook eventuele benodigde testen in het buitenland worden door onze agent georganiseerd.