Boek met onze 4 zekerheden

Hidden Valley Inn

Categorie S

Tijdens een verblijf in Hidden Valley Inn geniet je als gast van de luxe en bijzondere ligging van de lodge te midden van het Mountain Pine Ridge bosreservaat. De lodge heeft een eigen natuurreservaat van 7200 hectare, een gebied met heerlijke waterpoeltjes, kleine watervallen, groene ravijnen met mooie wilde orchideeën en prachtige vergezichten. Kom tot rust op deze bijzondere locatie en geniet tegelijkertijd van al het moois dat de Mountain Pine Ridge te bieden heeft.

De 12 stijlvolle kamers en suites zijn ruim ingericht met onder andere een comfortabele zitplaats bij de open haard. De twee suites hebben daarnaast een patio met stoelen, hangmat, een luxere badkamer met bad en een waterval douche buiten.
De lodge beschikt over diverse lounges, een bar, een terras bij het zwembad, prachtige tuinen en om helemaal te ontspannen kun je ook gebruik maken van de jacuzzi.

Wandel vanuit de lodge naar prachtige watervallen zoals de Butterfly Falls, 1000-foot Falls, Tiger Creek Falls of ga zwemmen bij de Rio On Pools. Vanuit de Hidden Valley Inn kun je gaan mountainbiken, één van de vele trails wandelen of ga met je verrekijker op pad om de vele unieke vogels te spotten.

Tijdens een dagtrip bezoek je de imposante en grootste Maya-stad van Belize: Caracol. Omgeven door de jungle en de mogelijkheid om zelf de tempels te beklimmen. Spot brulapen en toekans! In het nabijgelegen San Ignacio zijn diverse activiteiten mogelijk zoals zwemmen in grotten, paardrijden, kanoën, ziplining, vogels spotten en mountainbiken.
 

Hidden Valley Inn