Boek met onze 4 zekerheden

Rondreis door Midden-Amerika

Tijdens een rondreis door Midden-Amerika merk je dat dit gebied ontzettend veelzijdig is. Hier ligt de oorsprong van de Maya-cultuur met fascinerende ruïnes en authentieke indianendorpen. Maar ook de koloniale steden, de vulkanen en de ongerepte jungle met haar wilde diersoorten maken het gebied fascinerend en gevarieerd. Maak kennis met de gastvrije bevolking en laat je meenemen door de mooiste gebieden. Door naar Midden-Amerika te reizen, geniet je ongetwijfeld van een fantastische reis. Vámonos Travels is gespecialiseerd in reizen naar Costa Rica, Mexico, Guatemala, Belize, Nicaragua en Panama. Onze specialisten helpen je graag bij het samenstellen van je rondreis door een of meerdere landen in Midden-Amerika.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ontdek tijdens een onvergetelijke rondreis de veelzijdigheid van Midden-Amerika

Midden-Amerika strekt zich uit van Mexico tot Panama en biedt een rijkdom aan cultuur, flora en fauna. Hierdoor haalt iedere reiziger zijn of haar hart hier op. Tijdens een van de reizen door Midden-Amerika beleef je veel hoogtepunten en bewonder je onontdekte parels. Ontdek het ‘Pura Vida’ van Costa Rica. Het land waar de uitgestrekte regenwouden en nevelwouden, idyllische stranden en wilde dieren al jaren zijn beschermd. Bewonder het veelzijdige Nicaragua, waar het toerisme (nog) in de kinderschoenen staat. Met het schitterende eiland Ometepe, de kleurrijke steden Granada en León en de vriendelijke bevolking is dit land erg veelzijdig. Bezoek in het prachtige Mexico de indianendorpjes, maak kennis met de eeuwenoude Maya-cultuur door naar Chichén Itza en Palanque te gaan en geniet natuurlijk van de heerlijke Mexicaanse keuken. Beklim een van de spectaculaire vulkanen in Guatemala en kom tot rust aan de prachtige stranden van Belize. Een rondreis door Midden-Amerika kent vele mogelijkheden en tal van bezienswaardigheden.

Bespreek de reismogelijkheden en reisroutes

Zie je  een rondreis door een of meerdere landen in Midden-Amerika wel zitten? Bekijk dan de voorbeeldreizen van deze fantastische landen en ontdek de mogelijkheden van Vámonos Travels. Voor elk type reiziger stellen wij een adembenemende reis samen. Vraag een offerte aan en bespreek de verschillende reizen met onze Midden-Amerika specialist, zodat je rondreis precies is zoals je voor ogen hebt. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over reizen naar Midden-Amerika? Neem dan gerust contact met ons op via 020-6735353 of info@vamonos.nl..