Boek met onze 4 zekerheden

Reis op maat naar Nicaragua

Als vakantiebestemming staat Nicaragua nog in de kinderschoenen. Dit is tevens één van de charmes van dit mooie land. Felle kleuren, een gastvrije bevolking, kleine reisafstanden en er zijn tal van indrukwekkende vulkanen om te bekijken. Een bijzondere bestemming die je zeker gaat verrassen. Vámonos Travels kent alle prachtige plekjes al, dus het uitstippelen van je route doen we met alle liefde! Laat je inspireren en stel je eigen originele rondreis samen.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wat je niet mag missen tijdens je Nicaragua rondreis

Staat een rondreis door Nicaragua nog op je wensenlijstje? Met onze ervaringsdeskundigen hebben we alle kennis in huis om je vakantie onvergetelijk te maken. We leiden je langs de mooiste plekjes, koloniale stadjes en bijzondere natuurgebieden. Maak een stop bij een van de meren, bezoek de nevelwouden, vulkanen en jungle. En onderweg ga je nog veel meer beleven. Het ultieme vakantiegevoel!

Rondreis Nicaragua

Tijdens je Nicaragua rondreis is er zoveel te bekijken en te bezichtigen dat we heel goed begrijpen da je wat hulp kunt gebruiken bij het samenstellen van je ultieme vakantie. Om ervoor te zorgen dat je niks mist wat je echt moet zien, hebben wij voorbeeldreizen voor je samengesteld. Wilt je graag meer weten over de mogelijkheden voor je Nicaragua rondreis of over andere droombestemmingen? Neem gerust contact op en we helpen je graag verder!