Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Guatemala

Voor je individuele Guatemala rondreis neem je contact op met Vámonos Travels. Wij bieden uitgaande van onze jarenlange ervaring in de regio meerdere voorbeeldreizen aan. Deze kun je gebruiken om reisideeën op te doen en je reis zelf samen te stellen. Uiteraard kan een voorbeeldreis ook aangepast worden zodat deze helemaal naar wens is. Wij staan voor je klaar om de perfecte reis te organiseren zodat je van het mooie Guatemala kunt genieten. Denk er ook eens aan om Guatemala te combineren met een bezoek aan Mexico en/of Belize.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Reizen naar Guatemala – Een reis door het Maya-verleden

Guatemala is kleurrijk en hier kun je nog echt kennis maken met de oude indianenculturen. Oude ruïnes vertellen je eeuwenoude verhalen en tradities die je nog lang na het bezoek aan Guatemala zullen bijblijven. In de afgelegen gebieden bestaat de bevolking uit directe afstammelingen van de oude Maya’s. Bezoek ruige vulkaangebieden, beklim zelf een vulkaan en ga op avontuur! Guatemala is daarnaast ideaal te combineren met een bezoek aan het prachtige Mexico en Belize.

Individuele rondreis Guatemala – Bij Vámonos Travels bent u aan het juiste adres

Wij helpen je graag bij samenstellen en verwezenlijken van uw ultieme rondreis door Guatemala. Wil je meer weten over de reismogelijkheden en hoe je je reis kunt combineren met Mexico en/of Belize? Vámonos Travels adviseert je graag verder. Neem dus gerust contact op! Je kunt een vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op 020-6735353. Mailen kan ook naar info@vamonos.nl. Wij staan graag voor je klaar!