Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Mexico

Vámonos Travels heeft de ervaring en expertise om je individuele rondreis naar Mexico te verzorgen. Wij bieden tal van reissuggesties, ook in combinatie met de mooie buurlanden Guatemala en Belize. Je kunt met de bus rondreizen of zelf een autorondreis maken langs alle hoogtepunten. Treed in de voetsporen van de Maya’s, bezoek koloniale steden en sluit je rondreis af aan de tropische stranden. Op onze website vind je een greep uit de mogelijkheden. Persoonlijk adviseren wij je graag verder zodat we samen de perfecte reis voor je kunnen opstellen.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Avontuurlijke rondreis door Mexico

Mexico: het land van de Maya’s, Mariachi muzikanten, sombrero’s, tequila en Azteken. Ook een land van intrigerende tegenstellingen: het Spaans koloniale noorden en het meer Indiaanse zuiden. Een reis langs Maya-overblijfselen, de Caribische kust, koloniale steden met sfeervolle pleinen. Kies voor je eigen reistempo en ervaar al het moois dat je onderweg tegenkomt. Ondertussen geniet je van de heerlijke Mexicaanse keuken. De reisspecialisten van Vámonos Travels adviseren je graag over de mogelijkheden.

Ontdek Mexico met elkaar

Er is genoeg keuze voor je rondreis door Mexico. Ontdek het onbekende noorden van Mexico met een treinreis door de Copper Cañon of reis over het schiereiland Yucatan. Yucatan biedt een schat aan Maya-overblijfselen en hier sluit je je reis af aan de Caribische kust. Daarnaast leent Mexico zich uitstekend voor een combinatiereis, verleng je reis met een verblijf in Guatemala en/of Belize. Kijk naar onze inspiratiereizen, bepaal zelf je reisschema of win advies in bij één van onze reisspecialisten. Vámonos Travels stelt graag samen je ideale rondreis op. Heb je vragen of wil je advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Vraag een reisvoorstel aan, bel ons op 020-6735353 of stuur een e-mail naar info@vamonos.nl. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een afspraak te maken bij ons op kantoor.