Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Costa Rica

Als je een rondreis door Costa Rica maakt, ervaar je pas écht hoe overweldigend de natuur van dit prachtige land is. Het land staat bekend om de unieke flora en fauna. Zo ontdek je tijdens je reis de ongerepte regenwouden en mysterieuze nevelwouden, spot je veel wilde dieren en beklim je spectaculaire vulkanen. Bij Vámonos Travels kun je terecht als je een individuele rondreis door Costa Rica op maat wilt laten samenstellen. Onze reisspecialisten kennen alle bijzondere plekken van het land en bespreken deze graag met je. Vámonos Travels heeft enkele inspiratiereizen voor je samengesteld, waarbij het ook mogelijk is om je reis te combineren met bijvoorbeeld Nicaragua. Bovendien zijn de reizen volledig naar wens aan te passen. Op die manier bepaal je zelf hoe je individuele rondreis door Costa Rica vorm krijgt.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Tijdens een rondreis ontdek je de unieke flora en fauna van Costa Rica

Costa Rica is het land bij uitstek als je een natuurliefhebber bent. Met een mooie flora en fauna is het een van de meest biodiverse landen ter wereld. Vanuit de centraal gelegen hoofdstad San José rij je eenvoudig alle kanten uit. Bezoek in het zuiden aan de Pacifische kust het populaire Manuel Antonio National Park en aan de Caraïbische kust Cahuita National Park. Het junglelandschap verandert voortdurend en je spot tal van wilde dieren. Ten noordoosten van San José ligt Tortuguero. Het natuurgebied is enkel per boot bereikbaar en als je in het schildpaddenseizoen komt, zie je schildpadden eieren leggen. Boven alles geniet je hier van de prachtige natuur. Monteverde en La Fortuna liggen dicht bij elkaar en zijn allebei ongetwijfeld een van de hoogtepunten van je individuele rondreis door Costa Rica. Monteverde staat bekend vanwege de bijzondere nevelwouden en hoge biodiversiteit. Hier wandel je door de mysterieuze nevelwouden en over spectaculaire hangbruggen. Het gebied rondom La Fortuna is eveneens prachtig dankzij de vruchtbaarheid van de bekende Arenal vulkaan. In kleine dorpen, zoals Tamarindo en Puerto Viejo de Talamanca, ervaar je de ‘Pura Vida’ sfeer en geniet je van de mooie stranden en de fijne sfeer in het centrum. Deze bezienswaardigheden zijn slechts een greep uit de vele hoogtepunten die Costa Rica kent.

Ga voor volledige ontzorging tijdens uw reis

Door een individuele rondreis bij Vámonos Travels samen te stellen, bezoek je alle bijzondere plekken van Costa Rica die je wilt zien. Bovendien hoef je niet na te denken over vluchten, overnachtingen, transfers en excursies, want je wordt volledig ontzorgd. Bekijk op je gemak de voorbeeldreizen en laat, indien gewenst, de reis naar wens aanpassen door onze experts. Vraag online een offerte aan en ga voor een prachtige reis! Bij vragen of voor meer informatie neem je contact met ons op door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.