Boek met onze 4 zekerheden

Vanaf € 1799,-

Offerte aanvragen

21 dagen: Portugal compleet

  • Lissabon en Porto in één reis
  • Eindeloze wandel- en fietsmogelijkheden in 3 verschillende berggebieden
  • Terug naar vervlogen tijden in Sintra, Tomar en Monsaraz

Houd je van bergen en natuur, afgewisseld met historische plaatsjes en bijzondere steden? Dan is dit de reis voor jou! Verblijf in de reuring van Lissabon en Porto, maar breng ook een flink aantal dagen door in de bergen, in weinig bezochte natuurgebieden, en in kleine Middeleeuwse stadjes.

Je start in Lissabon, de hoofdstad van Portugal. Deze historische stad met zijn mooie ligging aan de Taag is een fijn begin van deze rondreis. Je start vanaf hier met een rondje door het hele land om te eindigen op het schiereiland ten zuiden van de stad.
Maar eerst reis je iets naar het noorden, naar het sprookjesachtige Sintra, waar je tijd te kort komt om alle paleizen, kastelen en parken te bezoeken. Je reist verder door naar het noorden en verblijft in Tomar, een minder bekende plaats maar zeker niet minder interessant vanwege zijn rijke historie van de Tempeliers. De tweede grote stad die je bezoekt is Porto. Deze stad is heel anders dan Lissabon en daarom leuk om in één reis te combineren.

Het eerste natuurgebied wat je aandoet is het Peneda Gerês nationale park. Een plek met oneindig veel ruige bergen, watervallen en meren. Vervolgens ga je naar het tweede park, de Serra da Estrela waar in de winter zelfs sneeuw valt en je de ski’s kunt onderbinden.
Meer naar het zuiden komt je aan in Monsaraz, een Middeleeuws stadje met veel historie en een heerlijk stuwmeer ter verkoeling in de buurt. Aangekomen in het zuiden verblijf je in het oostelijke, minder toeristische, deel van de Algarve, in Tavira. Hier heb je de combinatie van een sfeervol vissersstadje, de mooie stranden op het voor de kust gelegen Ilha de Tavira, de omliggende zoutpannen en het moerasachtige natuurgebied van Ria Formosa.

Je sluit de reis af in het laatste berggebied, de Serra da Arrabida. Dit gebied onderscheidt zich van de andere twee door de fotogenieke ligging op een schiereiland aan de kust. Je kunt hier nagenieten in de natuur, de lokale wijn gaan proeven of uitrusten aan een van de strandjes, voor je weer in het vliegtuig naar huis stapt.
 

  • Programma
  • Route & Hotels
  • Impressie
  • Prijs
  • Klantenervaringen
  • Offerte

Dag 1-2 Lissabon

In 3 uur vlieg je naar Lissabon.
Na aankomst in Lissabon word je naar je hotel gebracht.

Lissabon is een bijzonder sfeervolle stad om te bezoeken en bestaat uit een beneden stad (Baixa) en bovenstad (Barrio Alto), met elkaar verbonden door karakteristieke trams en liften. Vanuit de bovenstad heb je een mooi uitzicht op de haven en de zee. Hier mag je het Castelo Sao Jorge niet missen; een indrukwekkend fort met gezellige straatjes erom heen.
De beneden stad is de plek om te winkelen, over de grote pleinen te struinen, een terrasje te pakken en te fietsen. Je kunt langs de kust helemaal naar de Torre de Belem fietsen, een mooie route. Hierbij kom je langs de Ponte 25 de Abril, de beroemde brug die lijkt op de Golden Gate brug. Aan de overkant van het water zie je het immens grote Jezusbeeld aan je voorbij trekken.
Lissabon heeft veel keuze in gezellige restaurantjes; o.a. in de wijk Alfama, in de haven en bij de Mercado de Ribeira. Ook de LX Factory, een oud industrieel terrein met kleine boetiekjes en dito eettentjes, is een aanrader.

Browns Boutique hotel

Browns Boutique hotel

Categorie B

Het Browns Boutique Hotel ligt bij het historische centrum van Lissabon. De wijken Chiado en Barrio Alto liggen op slechts 5 minuten lopen. Het bevindt zich in een gebouw met traditionele gevels, waardoor het hotel elegantie uitstraalt. Aan de binnenkant is het luxe en modern.

De kamers zijn ruim en comfortabel en ze hebben allemaal een eigen, schitterende stijl. Ze zijn ingericht met moderne meubels, een marmeren badkamer en een airco. Het hotel heeft een eigen restaurant en bar.

Vanuit het hotel ben je snel in de wijk Chiado. Dit is een leuke wijk om doorheen te lopen en te winkelen. Vooral de straten Rua do Carmo en Rua Garrett zijn de moeite waard. Hier zijn exclusieve mode, boeken en gebakswinkeltjes te vinden.

Dag 3-4 Sintra

Je haalt de huurauto op en rijdt naar Sintra
Autorit Lissabon – Sintra: 30 km; ca. 35 min.

Sintra is een sprookjesachtige plek met zijn kleurige kastelen en paleizen. De meest bekende is het Palacio Peña, helemaal opgetrokken in geel met rood pleisterwerk en omrand door boogjes en kantelen. Het veel ruigere Castelo dos Mouros ligt hiernaast en kun je mooi combineren met het paleis. Vanaf beide bouwwerken heb je een prachtig uitzicht over omgeving, omdat ze op de Maanberg gelegen zijn.
Palácio Quinta da Regaleira is een paleis in Gotische stijl en daarom weer een hele andere ervaring. Hier moet je zeker ook een wandeling door de weelderige tuinen maken.
Het historische centrum is zeer sfeervol met zijn schilderachtige, gekleurde gevels en de gebouwen verfraaid met typisch Portugese Azulejo tegels. Je vindt hier sfeervolle pleinen met fijne terrassen om even uit te blazen van het beklimmen van de heuvelachtige omgeving. Bestel hier bij een drankje een queijada, een lokaal gebakje.

Chalet Saudade

Chalet Saudade

Categorie B

Chalet Saudade is gelegen in het centrum van Sintra. Het ligt op een heuvel en biedt een schitterend uitzicht over de omgeving. Het is een prachtig 19e-eeuws gebouw. Tijdens de recente renovatie zijn veel oude aspecten bewaard gebleven.

De inrichting van de kamers is geïnspireerd op verschillende kunststijlen. Ze zijn dan ook zeer elegant en ruim. Ze beschikken allemaal over airco. Het hotel heeft een eigen café, waar het ontbijt wordt geserveerd. Dit café ligt een paar meter bij het hotel vandaan.

De bezienswaardigheden van Sintra liggen op loopafstand van het hotel. Zo hoef je slechts 600 meter te lopen, om bij het nationale paleis van Sintra te komen. Van alle paleizen die door de Portugese vorsten zijn gebouwd tijdens de middeleeuwen, is dit het enige paleis dat intact is gebleven.

Dag 5 Tomar

Autorit Sintra - Tomar: 160 km; ca. 1,5 uur

Tomar, centraal gelegen in Portugal, was ooit de stad van de Tempeliers. Het hoofdkwartier van deze religieuze orde was hier gevestigd.Het kasteel van de Tempeliers is vandaag de dag nog met eigen ogen te aanschouwen.
Het meest indrukwekkende bouwwerk van het stadje is echter het klooster Convento de Cristo. Het heeft een ongewone vorm en is vooral bekend om het beroemdste raam van Portugal. Dit raam is te zien vanuit de kloostergang Claustro de Santa Barbera.
In het Parque do Mouchão kun je even heerlijk in de schaduw zitten met uitzicht op het Roda do Mouchão, een nog werkend houten waterrad.
Het oude centrum van de stad is erg sfeervol en biedt een typisch Portugees aanblik met huizen bekleed met Azulejos, de mooi versierde tegels waar het land zo bekend om is.
De omgeving van Tomar biedt ontspanning bij het stuwmeer van Castelo de Bode. Hier kun je verschillende watersporten beoefenen. De bedevaartstad Fatima is vanuit Tomar ook te bezoeken en ligt op een half uur rijden.

Casa dos Oficios

Casa Dos Oficios

Categorie B

Het Casa Dos Oficios Hotel ligt in Tomar, dichtbij de oever van de Nabão rivier. Het gebouw waarin het zich bevindt is al een paar eeuwen oud. Tijdens de renovatie zijn er veel elementen van het gebouw bewaard gebleven. De eigenaren hebben ervoor gezorgd dat het hotel zoveel mogelijk lijkt op de gebouwen in de omgeving, zodat je een authentieke ervaring hebt.

De kamers zijn ruim en comfortabel opgezet. Bij het inrichten is er veel gebruik gemaakt van lichte en natuurlijke kleurtinten, waardoor de kamers rust uitstralen. Ze zijn uitgerust met een airco en een minibar. Verder heeft het hotel een eigen bar, waar ook het ontbijt wordt geserveerd.

In de omgeving van het hotel is veel te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de São João Baptista. Dit is een gotische kerk uit de 15e eeuw. De kerk heeft een portaal in Manuelstijl en een achthoekige toren. Neem ook vooral aan de binnenkant even een kijkje.

Dag 6-7 Porto

Autorit Tomar - Porto: 200 km; ca. 2 uur

Porto ligt aan de rivier de Douro, de belangrijkste rivier van Portugal. Het is, qua grootte, de tweede stad van Portugal, na Lissabon. Porto is de stad van de wereldberoemde Port wijn, er zijn dan ook genoeg plekjes te vinden om deze te proeven in een van de porthuizen.
De grootste trekpleister van Porto is de historische binnenstad, deze is dan ook door Unesco erkend. Deze wijk, Ribeira, heeft smalle, steile steegjes en straatjes. Dit is een fijne plek om doorheen te struinen. Op veel plekken zijn trappen te vinden om het hoogteverschil te overbruggen. De wijk ligt aan de oevers van de Douro.
Architectuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met het bewonderen van de Maria Pia-brug, dit is het eerste ontwerp van Gustav Eiffel en zeer herkenbaar van zijn hand. Moderne architectuur is te vinden naar Nederlandse ontwerp van Rem Koolhaas. Hij heeft het Casa da Musica ontworpen, een futuristisch icoon van de stad.Ten zuiden van Porto liggen ook een aantal heerlijke stranden, deze kun je per openbaar vervoer of per fiets bereiken. De volgende stranden kun je bezoeken; Praia da Forno, Praia de Nossa Senhora da Guia,  Praia Lavadores en het Vila do Condo.
Op de zuidelijk oever van de Douro ligt de kustplaats Gaia, hier zijn veel oude porthuizen te vinden. Voor een mooi uitzicht raden we aan een ritje in de kabelbaan aan naar het hogere gedeelte van de stad. Het is officieel een eigen stad maar veel toeristen denken dat het onderdeel van Porto is. Alleen de Douro scheidt de twee steden.

Carris Porto Ribeira

Hotel Carris Porto Ribeira

Categorie B

Hotel Carris Porto Ribeira bevindt zich in de wijk Ribeira in Porto. Het is gevestigd in een mooi, historisch gebouw. Het gebouw is gerenoveerd, waardoor het hotel je alle hedendaagse comfort kan bieden. Tijdens de renovatie zijn er nog verschillende oude onderdelen van het gebouw intact gebleven.

De kamers zijn modern ingericht, met houten vloeren en een stijlvolle combinatie van lichte en donkere kleuren. Ook hebben ze een airco. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar en een fitnessruimte.

Een leuke manier om Porto te verkennen is per fiets. Huur een fiets in de buurt van het hotel en ontdek Porto op een hele andere manier. Naast het centrum van de stad, kun je ook de stranden en dorpjes in de omgeving verkennen. Neem bijvoorbeeld het houten veerpontje naar Afurada, een gezellig en lokaal vissersdorp. Het pontje vertrekt vlakbij de Ponte Da Arrábida.

Dag 8-10 Geres

Autorit Porto – NP Peneda Gerês: 100 km; ca. 1,5 uur 

Peneda Gerês is een uitgestrekt natuurpark op de grens van Noord-Portugal en Spanje. Het beslaat ca. 100.000 ha., door het park lopen 4 bergketens. De bergen zijn niet heel hoog, ze gaan tot ongeveer 1500 meter. Het landschap is gevarieerd en kenmerkt zich door rotsige bergen, meren, rivieren en watervallen. Ook wordt er groente verbouwd op geïrrigeerde terrassen wat het een bijzonder aanblik geeft. In de bergen vind je sporen van oude nederzettingen uit de tijd dat hier herdersvolken rondtrokken. Ze verbleven in iglo-achtige ronde, stenen hutten die je nu af en toe nog kunt zien. In het park zijn veel vogelsoorten te spotten, ook grotere dieren al reeën, vossen en wolven leven hier nog in overvloed.
Het is een prachtig gebied om te ontdekken tijdens een wandeltocht, op een mountainbike of te paard. Voor het wandelen zijn veel verschillende “trilhas” (routes) uitgestippeld. Je kunt deze zelf afleggen of met een gids die je regelt via je hotel.
Op de meren in het park kun je varen of suppen en de echte avonturiers kunnen terecht in een adventure park waar ze kunnen rotsklimmen en abseilen.

Pousada geres canicada

Pousada Gerês-Caniçada

Categorie B

Pousada Caniçada-Gerês ligt dichtbij het National Park Penada Geres. De Pousada bevindt zich in een bergchalet midden in de bossen. Vanwege haar ligging biedt ze een schitterend uitzicht over de Cávado rivier. Het gebouw is gemaakt van steen en hout en de inrichting bestaat uit authentieke meubels en decoratie. Dankzij deze omgeving, voelt het alsof je teruggaat in de tijd.

Ook in de inrichting van de kamers komt de klassieke bouwstijl en inrichting terug. Dit wordt gecombineerd met comfort en luxe. Ze hebben een zithoek, airco en een minibar. Verder heeft de pousada een ruim buitenzwembad en een restaurant waar lokale gerechten worden geserveerd.

In de omgeving zijn veel verschillende activiteiten te ondernemen. Zo kun je een fiets- of wandeltocht maken. Of doe een wateractiviteit, zoals het huren van een SUP of een boottocht. Deze activiteiten zijn te reserveren bij de receptie van de pousada.

Dag 11-12 Serra de Estrela

Autorit NP Peneda Gerês – Serra da Estrela NP: 250 km; ca. 3,5 uur 

Het Serra de Estrela National park is het grootste beschermde natuurgebied van Portugal. Het ligt op een centrale hoogvlakte midden in het land en bestaat uit rotsen en kliffen. Het is met recht een ruig gebied te noemen. Het ligt klimatologisch gezien zo uniek dat hier zelfs regelmatig sneeuw valt in de winters, in dit park ligt dan ook het hoogste punt van Portugal. Er is een mini skigebiedje met 3 liften waar de plaatselijke bevolking zich tijdens strenge winters kan vermaken. Door toeristen wordt het gebied echter vaker in de lente en zomer bezocht vanwege de uitstekende wandelfaciliteiten.
Het park heeft een magnifieke flora en fauna met zoogdieren zoals wolven, zwijnen, genetkatten, otters en de inheemse Serra de Estrela wilde hond. Er zijn ook veel soorten roofvogels te vinden. De flora is gevarieerd met heide afgewisseld met groene weides omzoomd door naaldbossen, pijnbomen en oude eiken.
Je kunt als toerist verblijven in verschillende dorpjes in de regio; Guarda, Celorico da Beira, Gouveia, Seia, Loriga, Covilhã, Penhas da Saúde en Manteigas. Ga wandelen in het park, bezoek de sfeervolle kleine stadjes van de regio of leer de typische kaas van de regio maken, er is voor elk wat wils! De dorpen in de regio hebben ook oude overblijfselen uit de tijd dat de joden hier woonden. In het dorpje Gouveia zie je hier veel van terug.

Casa das Penhas douradas

Casa das Penhas Douradas - Burel Mountain hotels

Categorie B

Casa das Penhas Douradas – Burel Mountain Hotels ligt boven op een berg van het natuurpark Serra da Estrela, op 1500 meter hoogte. Vanuit het hotel heb je een schitterend uitzicht over de wijde omgeving. Het hotel wil dat men zich één voelt met de natuur en dit komt dan ook volop terug in de decoratie. In de natuur om het hotel heen is bijvoorbeeld veel jasmijn, heide en rozemarijn te vinden. Deze plantjes komen dan ook overal in het hotel voor.

De kamers stralen rust en gezelligheid uit. De muren hebben een houten lambrisering en er zijn grote ramen. Verder hebben de kamers airco en een minibar. Het hotel beschikt over een binnenzwembad en een bar. Ook is er een spa aanwezig, met een sauna en massagemogelijkheden.

Vanuit het hotel kun je veel activiteiten in de natuur ondernemen. Huur bijvoorbeeld een kayak en ontdek de schitterende omgeving vanaf het water. De rivieren zijn schoon en glashelder. Verder kent de rivier verschillende rivierstranden, die zeker een bezoek waard zijn.

Dag 13-14 Monsaraz

Autorit Serra da Estrela NP - Monsaraz: 320 km; ca. 4 uur

Monsaraz is een vesting dorpje op het Portugese platteland: de Alentejo. Het dorpje ligt op 40 minuten rijden van de historische stad Évora en is een goede uitvalsbasis voor centraal Portugal en eventueel een bezoek aan Spanje.
De huizen in Monsaraz zijn traditiegetrouw wit gekalkt. Het is hierdoor heerlijk om in de zomer door de smalle, koele straatjes te struinen. Het historische centrum verraadt de vroegere aanwezigheid van Romeinen en Moren. De ligging van het stadje is historisch gezien altijd van groot belang geweest. We raden je dan ook aan dit te ervaren door zelf het hoger gelegen kasteel te beklimmen. Dit was de ideale plek om de stad vanuit te verdedigen in lang vervlogen tijden. Vanuit het kasteel zie je het Alquevameer liggen, het grootste stuwmeer van Europa. Er zijn legio van watersportmogelijkheden bij dit meer.
In de omgeving van Monsaraz zijn verschillende megalieten te vinden, een tripje langs deze mysterieuze stenen is een leuke dagtocht. Je vindt ze in Outeiro en Telheiro.

Estalagem de Monsaraz

Estalagem de Monsaraz

Categorie B

Estalagem de Monsaraz ligt in Monsaraz, op 500 meter van het kasteel vandaan. De buitenkant van het hotel is op dezelfde manier ontworpen als de huizen in het dorp. Het bestaat uit witte muren, met blauwe details. Dit ontwerp is ook terug te vinden aan de binnenkant van het hotel en in de kamers. Hier wordt het gecombineerd met houten details en mooie stenen muren, vloeren en plafonds.

De kamers zijn ruim en stijlvol. Er komen veel natuurlijke kleurtinten en materialen in voor. Dit geeft een rustige en gezellige sfeer. Ze beschikken allemaal over een airco. Ook is er bij het hotel een seizoensgebonden buitenzwembad aanwezig.

Monsaraz is een heerlijk dorp om doorheen te dwalen. Ontdek de leuke restaurantjes en winkeltjes die zich verschuilen in de vele stenen straten. Ook kent het dorp een prachtig middeleeuws kasteel. Vanaf dit kasteel heb je een mooi uitzicht over de omgeving en het grootste stuwmeer van Europa.

Dag 15-17 Tavira

Autorit Monsaraz - Tavira: 225 km; ca. 3 uur

Tavira ligt in de Algarve vlak bij de grens met Spanje en is een van de mooiste dorpjes van deze regio. Het stadje heeft alles waar een vakantieganger behoefte aan heeft; genoeg te zien en te doen, lekker eten, heerlijke stranden en een zonnig klimaat.
Het stadje ligt aan de monding van de rivier de Gilão, de romeinse brug verbindt beide delen van de stad. Aan de rivier liggen kades met veel gezellige restaurants en terrassen. Wat hoger gelegen ligt de kerk Ingreja de Santa Maria en het kasteel van Tavira van waaruit je een prachtig uitzicht hebt.
Tavira is omgeven door zoutpannen van het Rio Formosa National Park. Een leuke souvenir om mee naar huis te nemen is “Flor de Sal” uit deze pannen.
De stranden van Tavira liggen op het Ilha de Tavira (eiland) en zijn te bereiken met een boot vanuit het stadje.

Sao Paolo Boutque hotel

Sao Paolo Boutique hotel - SPBH

Categorie B

Het Sao Paulo Boutique Hotel ligt op een oud plein, bij het centrum van Tavira. Het bevindt zich in traditioneel, oud herenhuis. Het gebouw is gerestaureerd en zo ontworpen dat het aan de moderne normen voldoet. De inrichting maakt het hotel elegant en verfijnd. Op de muren hangen allerlei kunstwerken van nationale en internationale kunstenaars

De kamers zijn ruim en comfortabel. De muren zijn wit, waardoor de kamers heerlijk licht zijn. Ook in de kamers vind je overal kunstwerken terug. Verder hebben ze een airco en een minibar. Het hotel beschikt over een bar, een gemeenschappelijke lounge en een tuin met een klein buitenzwembad.

In Tavira is veel te doen, maar ook buiten de stad zijn leuke bezienswaardigheden, dorpjes en stranden. Op 30 minuten rijden ligt bijvoorbeeld het dorp Cacela Velha. Dit is een klein, charmant dorp, dat gebouwd is op een klif. Vanaf deze klif heb je een mooi uitzicht over de omgeving.

Dag 18-20 Serra de Arrabida

Autorit Tavira - Palmela: 150 km; ca. 2 uur

Ten zuiden naar Lissabon ligt een kustgebergte; de Serra da Arrabida. Aan de zuidkant van dit schiereiland ligt de toeristenplaats Setubal. Wij raden echter aan om midden in de bergen in het lieflijke plaatsje Palmela ter verblijven. Vanuit dit dorpje kun je genieten van de uitgestrekte natuur, de indrukwekkende vergezichten en fietsen tussen de wijngaarden. Je kunt ook afdalen naar een van de vele ministrandjes langs de kust. Ondanks de centrale ligging is hier van massatoerisme zeker geen sprake.
In Palmela mag je het kasteel niet missen van waaruit je Lissabon en de Serra van Sintra in het noorden kunt zien liggen. In het dorpje zijn ook één van de typische Portugese windmolens te vinden. Leuk om deze eens van dichtbij te zien.

Casa de Atalaia

Casa de Atalaia

Categorie B

Casa da Atalaia ligt in het historische centrum van Palmela. Het is gevestigd in een gerenoveerd authentiek gebouw, dat een voormalige wijnproeverij is. Op dit moment maken ze nog steeds hun eigen wijn, en dit verkopen ze ook. Het hotel heeft een gezellige sfeer en is op een lokale manier ingericht.

De kamers zijn uniek en sfeervol. In sommige kamers zijn nog onderdelen van het oude gebouw terug te vinden, zoals een stenen muur of boog. Ze beschikken allemaal over een airco. Verder heeft het hotel een heerlijk buitenzwembad met een zonneterras.

In de omgeving van het hotel kun je verschillende activiteiten ondernemen. Zo kun je in de omgeving heerlijk wandelen. Ook zijn er verschillende strandjes in de buurt waar je heerlijk kunt genieten van de Portugese zon.

Dag 21 Vlucht naar Amsterdam

Autorit Palmela – Airport Lissabon: 45 km; ca. 30 min.
Hier lever je de huurauto in.

Je levert de huurauto in en vliegt aansluitend naar Nederland.

Dag Plaats Vervoer Hotel
1-2 Vlucht naar Lissabon
Browns Boutique hotel
3-4 Sintra
Chalet Saudade
5 Tomar
Casa Dos Oficios
6-7 Porto
Hotel Carris Porto Ribeira
8-10 Geres
Pousada Gerês-Caniçada
11-12 Serra de Estrela
Casa das Penhas Douradas - Burel Mountain hotels
13-14 Monsaraz
Estalagem de Monsaraz
15-17 Tavira
Sao Paolo Boutique hotel - SPBH
18-20 Serra de Arrabida
Casa de Atalaia
21 Vlucht naar Amsterdam
Periode Prijs
Laagseizoen v.a. € 1799,-
Hoogseizoen (jul, aug, kerst) v.a. € 2149,-

Wij maken altijd een persoonlijke offerte op maat. De reissom per persoon kan variëren door de beschikbaarheid van de vluchten, de vertrekdatum en de kamerindeling.
Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen per persoon op basis van een reis voor twee personen.

Inclusief

  • Vlucht Amsterdam – Lissabon – Amsterdam met Transavia exclusief bagage
  • Luchthavenbelastingen en toeslagen
  • Transfer bij aankomst van de luchthaven naar je hotel
  • Alle hotelovernachtingen op basis van logies/ontbijt
  • Autohuur 19 dagen Seat Leon of vergelijkbaar obv basisverzekering, ophalen auto in Lissabon stad op dag 3, inleveren op de luchthaven van Lissabon op dag 21 aansluitend aan de vlucht.

Exclusief

  • Overige maaltijden
  • Excursies en entreegelden
  • Afkoop eigen risico huurauto: € 5,50 per dag
  • Drop off kosten huurauto
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • GreenSeat CO2-compensatie: € 6,50 per persoon (optioneel)
  • Reserverings- en ticketingkosten: € 15,00 per persoon
  • Bijdrage SGR: € 5,00 per persoon
  • Bijdrage calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

Offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kun je een reisvoorstel voor deze voorbeeldreis aanvragen. Je krijgt een reisvoorstel op maat per e-mail toegestuurd.

Bestemming(en)

Reisvoorkeur

*) Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn dienen deze velden te worden ingevuld.

Contactgegevens

*) Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, dienen deze velden te worden ingevuld.

Plaats toevoegen

Hartelijk dank voor uw interesse in Vámonos Travels.

Binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangt u van ons een uitgebreid reisvoorstel. Als wij nog vragen hebben over uw aanvraag, zullen we eerder telefonisch of per email contact opnemen.