Boek met onze 4 zekerheden

Sandals White house

Categorie S

Sandals South Coast is een uitstekend all-inclusive couples-onlyresort met alles erop en eraan. Het resort beschikt over een privéstrand, meerdere zwembaden en een spa. Je wordt verwelkomt met een welkomstgeschenk, inclusief draagtas met merknaam en handdoekenset. Er is gratis wifi beschikbaar.

De 360 kamers zijn luxe ingericht met gewelfd plafond, een smart-tv, een plafondventilator, een privéterras met zonnedek, buitendouche en ligstoelen en een eigen badkamer in spa-design. Bewonder de schoonheid van de oceaan terwijl je dobbert in je eigen Tranquility Soaking Tub in de openlucht. De accommodatie beschikt verder over een fitnesscentrum, boetiekjes en zeven restaurants die heerlijke gastronomische gerechten uit de hele wereld serveren.

Het resort ligt aan de zuidkust van Jamaica, aan het White House Strand. Het resort biedt een scala aan activiteiten aan: kajakken, hydrobiken, waterskiën, snorkelen en nog veel meer. Tevens organiseert de accommodatie ook een aantal excursies. Carmel Moravian Church is een lokale bezienswaardigheid en bij Bluefields Bay en Bluefield Beach kun je genieten van het natuurschoon dat de omgeving te bieden heeft.
 

 
 
Treasure Beach, Sandals White House