Boek met onze 4 zekerheden

Reis naar de Caraïben

Tijdens een reis naar een van de landen in de Caraïben geniet je van tropische stranden, wuivende palmbomen en azuurblauwe zee. Maar dit is niet het enige waar je van geniet tijdens een rondreis naar het Caraïbisch gebied. Vámonos Travels helpt je graag bij het samenstellen van een rondreis op maat waarbij je de perfecte balans tussen verbluffende natuur en authentieke cultuur vindt. Wij stellen graag een reis voor je samen naar de Caraïbische bestemmingen Cuba en Jamaica. Je verblijft niet op één plek, maar verkent de verschillende plekken op het eiland. Wij stellen je reis volledig op maat samen en zorgen voor voldoende tijd om te ontspannen.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ontdek tijdens je reis de voordelen van de Caraïben

Een reis naar de Caraïben brengt veel voordelen met zich mee. De temperaturen zijn het hele jaar door constant waardoor je altijd geniet van tropische temperaturen. Swingende steden, vriendelijke locals en de tropische omgeving zullen je reis onvergetelijk maken. Tijdens je rondreis krijg je genoeg kansen om te genieten van de parelwitte stranden en al het andere moois dat je tijdens het reizen door de Caraïben tegenkomt.

Swing tijdens een reis naar Cuba

Cuba is een unieke, authentieke en swingende bestemming. Dit prachtige land staat bekend als het land van de sigaren, salsa en oldtimers. Ontdek dit kleurrijke land vol verrassingen op een unieke manier tijdens een rondreis. Het is alsof je een stapje terug de tijd in neemt. Vámonos Travels is een vertrouwde keuze dankzij de uitstekende contacten die wij in Cuba hebben.

Een reis naar Jamaica heeft genoeg moois te bieden

Jamaica ligt zuidelijker dan Cuba en beschikt over een prachtig landschap. In dit land wisselen bergen, moerassen, oerwouden en watervallen elkaar af langs een kustlijn met parelwitte stranden. Natuurlijk staat Jamaica ook bekend om Bob Marley en reggae. De invloeden vanuit de Rastafari zijn voelbaar op het hele eiland.

Reis met ons naar de Caraïben

Heb je altijd al een reis naar de Caraïben willen maken? Maar ben je geen fan van de typische strandvakantie? Bekijk op onze website de reismogelijkheden naar deze adembenemende eilanden. Zo kun je inspiratie en ideeën opdoen voor je reis naar het prachtige Cuba of Jamaica. Je kunt een persoonlijk reisvoorstel aanvragen voor een van deze voorbeeldreizen of zelf je wensen voor je droomvakantie in de Caraïben aan ons doorgeven. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Boek dus je vakantie naar het Caraïbisch gebied bij Vámonos Travels en vraag een persoonlijke offerte aan. Bij vragen bereik je ons door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.