Boek met onze 4 zekerheden

Cuba rondreizen

Een individuele rondreis door Cuba heeft veel te bieden. Dit prachtige land staat bekend om de parelwitte stranden, heerlijke rum en oldtimers die ervoor zorgen dat je het gevoel hebt tientallen jaren terug in de tijd te zijn. Maar ook sigaren- en tabaksplantages, groene bananenjungles en koloniale gebouwen in opvallende kleuren kenmerken Cuba. Een reis naar Cuba biedt de perfecte combinatie van unieke natuur en bijzondere steden. Bewonder de pracht en praal van de tabaksplantages te paard of ontdek het oude centrum van Havana achterin een oude oldtimer in een kleur naar keuze. Met een uitgebreid netwerk weten wij de perfecte individuele rondreis door Cuba samen te stellen. Wil je slechts door een deel van dit bijzondere eiland reizen? Of bezoek je het liefst alle bijzondere bezienswaardigheden? Wat je wensen ook zijn, wij stellen een reis voor je op maat samen. Bekijk de voorbeeldreizen en ontdek de mogelijkheden.

 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Stap tijdens een individuele rondreis in de unieke wereld van Cuba

Cuba is lang onderdeel geweest van het Spaanse koloniale rijk en werd pas in 1902 onafhankelijk. Door dit langdurige koloniale verleden kom je tijdens het reizen door Cuba veel invloeden uit deze tijd tegen. Zo zul je zien dat de oude straten van steden als Havana, Santiago en Holguín nog gevuld zijn met koloniale panden. Deze panden vallen op dankzij de felle kleuren. Maar niet alleen de steden zijn oogstrelend. Ook de natuur in Cuba biedt genoeg diversiteit. Bezoek tijdens een reis naar Cuba de vallei van Viñales waar diverse ondergrondse grotten en rivieren zijn ontstaan als gevolg van kalksteen dat opgelost is in water. Maak je graag een lange wandeling? De bergachtige omgeving van Sorao leent zich perfect voor wandeltochten.

Bezoek diverse hoogtepunten tijdens het reizen door Cuba

De mogelijkheden voor een reis naar Cuba zijn eindeloos. Zo kun je tijdens een individuele rondreis door Cuba overnachten bij een lokale familie of genieten in een prachtig hotel aan het strand. Afhankelijk van je wensen stellen wij een reis voor u samen die volledig bij je wensen aansluit. Het belangrijkste is dat je ontspannen op reis kunt. Daarom regelen wij je volledige rondreis door Cuba, van verblijf tot vluchten en van excursies tot lokale transfers. Vraag een vrijblijvende offerte aan en maak je wensen kenbaar. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Cuba? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-6735353 of per mail op info@vamonos.nl.