Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door India

Een familiereis naar India maken? Dat is gegarandeerd een bijzondere reis. Reis je met kinderen, dan ligt deze keuze wellicht niet voor de hand. Echter, in het zuiden van het land valt genoeg te beleven voor de hele familie. Reis langs adembenemende landschappen, ontmoet kleurrijke personages en vele dieren. Relax aan de stranden van Goa en Kovalam, ontdek Fort Cochin, vaar door de backwaters en zoek de tijgers en olifanten in Periyar. Avontuurlijke gezinnen met kinderen zullen een onvergetelijke tijd beleven in dit prachtige Aziatische land.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een kleurrijke familiereis door India

Stel zelf je ideale familiereis door India samen of laat je informeren over de mogelijkheden door één van de reisspecialisten van Vámonos Travels. Tijdens de familiereis door India maak je een individuele rondreis. Dit betekent dat je alleen met jullie eigen gezin op pad gaat. Samen ontdekken jullie het land, de cultuur, natuur en de historie. Wij adviseren je graag over welke routes het beste en de mooiste zijn om te nemen, welke bestemmingen goed te bezoeken zijn met kinderen en geven je tips over kindvriendelijke accommodaties. De leeftijd van de kinderen bepaalt het reistempo, zo zorgen wij ook voor genoeg rust in de reis. Daarnaast zorgt het reistempo er ook voor dat de kids genoeg tijd hebben om te spelen, zodat zij op hun eigen manier ontdekken wat India te bieden heeft.

Met het gezin op rondreis door India

Vámonos Travels biedt maatwerk aan, dit betekent dat de familiereis door India geheel volgens wens kan worden samengesteld. Je vertelt ons wat voor jullie belangrijk is, wat je op reis wilt ondernemen en welke plekken er op jullie wensenlijst staan. Zo stellen wij samen de perfecte reis op. Neem dus contact met ons op en vraag een offerte aan. Eventuele vragen kun je stellen via het contactformulier, door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.