Boek met onze 4 zekerheden

Reizen naar Azië

Reizen door Azië is een unieke ervaring. De natuurlijke en culturele rijkdom, de overheerlijke Aziatische keuken en vele eeuwenoude tradities vormen een belangrijk aspect in dit werelddeel. Elk land heeft zijn eigen gebruiken. Verken oogverblindende landschappen, kom in aanraking met indrukwekkende culturen, leer meer over de lokale bevolking en bezoek tropische stranden en prachtige tempels. Een rondreis door Azië biedt enorm veel mogelijkheden. Vámonos Travels organiseert reizen naar verschillende bestemmingen in Azië. Deze reizen gaan naar de volgende landen: Japan, Sri Lanka, Vietnam, Indonesië, India, Maleisië, Cambodja, Laos, Thailand, Myanmar, Nepal, China, Zuid-Korea, Taiwan, Nepal, Oezbekistan en Bhutan.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ontdek de rijke cultuur tijdens het reizen door Azië

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je echt naar Azië moet reizen. Zo is Azië erg divers en heeft elk land een andere cultuur, geschiedenis, gastronomie en prachtige natuur. Door deze diversiteit zijn er tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke rondreis door Azië. Bezoek het magische Japan en al haar trendy wereldsteden, wandel over de Grote Muur in China en bewonder de Taj Mahal van dichtbij in India. Bezoek de jungles van Taman Negara in Maleisië of kies voor de paradijselijke stranden van Thailand. Vaar door de Mekong-rivier tijdens een bezoek aan voormalig Indochina bestaande uit Vietnam, Cambodja en Laos. Of combineer een bezoek aan het mysterieuze Tibet met verschillende bezienswaardigheden in China of een trekking in de Himalaya. Verken de duizenden tempels in het in Myanmar gelegen Bagan of het in Cambodja gelegen Angkor Wat. Ga eilandhoppen in Indonesië, verken de natuur in Maleisisch Borneo of aanschouw de rituele wassingen van de pelgrims in Varanasi in India. Zoals je leest zijn de mogelijkheden oneindig tijdens het reizen door Azië.

Wij verzorgen je vakantie door Azië

Dankzij de juiste contacten in de diverse landen kunnen we voor een op maat gemaakte rondreis naar één of meerdere landen in Azië samenstellen. De voorbeeldreizen die we voor je hebben bedacht, zijn ieder op zich al een garantie voor een fantastische reis. Je bent echter volledig vrij om onderdelen van deze rondreis door Azië aan te passen. Wij staan je graag bij voor advies en geven je tips over de juiste reisroute. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn bereikbaar op 020-6735353 of info@vamonos.nl.