Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Zuid-Korea

Wanneer je een individuele rondreis door Azië wilt maken denk je wellicht niet direct aan Zuid-Korea. Het land wordt nog door weinig toeristen bezocht, waardoor je in alle rust het land ontdekt! Zuid-Korea is een bijzonder land met enorm veel diversiteit. Het land heeft fascinerende tempels, keizerlijke monumenten en natuurparken waar je werkelijk je ogen uitkijkt. Vámonos Travels heeft veel ervaring en kennis van dit fascinerende land, waardoor wij je graag helpen bij het verwezenlijken van je droomreis op maat.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De hoogtepunten tijdens je individuele rondreis door Zuid-Korea

De wereldsteden Seoul, Busan en Gyeongju bieden je alles wat je van een moderne metropool in Azië kunt verwachten, namelijk paleizen, bruisende steden, tempels en je proeft hier heerlijke gerechten van de Koreaanse keuken. Tevens biedt het moderne clubs, hippe koffietentjes en halen modeliefhebbers hun hart op bij de verschillende design shop. Vergaap je aan de meters hoge wolkenkrabbers die tot ver in de lucht reiken. Je waant zich in een stad vol leven, lichten en bezienswaardigheden. Daarnaast kom je tijdens je individuele rondreis door Zuid-Korea een enorm diverse natuur tegen. Breng een bezoek aan de kuststad Sokcho voor een dagje strand om daar vanuit het wonderschone Seoraksan National Park te ontdekken. Ook het Jirisan National Park is het bezoeken waard tijdens je individuele rondreis door Zuid-Korea. Hier vind je de hoogste berg van Zuid-Korea die je ook nog eens kunt beklimmen. Ben je toe aan zon, zee en strand? Vanuit Busan stap je het vliegtuig op om richting het romantische eiland Jeju-do te vliegen. Dit subtropische eiland is een van de meest ongerepte eilanden van Zuid-Korea en tevens het grootste eiland. Daarnaast staat het ook bekend om haar natuur, stranden, vulkaan en vissersvrouwen.

Laat u onderdompelen in de eeuwenoude tradities van Zuid-Korea

Sfeerproeven van het traditionele Zuid-Korea doe je in Jeonju, Andong, Boseong en Sokcho. In Andong breng je een bezoek aan Hahoe Village met typische Koreaanse Hanoks. Dit zijn traditionele Koreaanse houten huisje. Boseong staat bekend om de vele theeplantages. De welbekende Bibimbap komt oorspronkelijk uit Jeonju. Om die reden wordt deze stad ook wel de ‘Taste City’ van Zuid-Korea genoemd. Neem zeker een kijkje in dit traditionele dorpje. Hier bevinden zich namelijk 800 typisch Koreaanse hanoks! Een tempelovernachting is een van de beste manieren om de Koreaanse cultuur tijdens je individuele rondreis door Zuid-Korea van dichtbij mee te maken. In een hanok, het traditionele Koreaanse houten hutje, doe je je schoenen uit en slaap je op een matras op de vloer. Deze unieke typisch Koreaanse ervaring mag je niet missen.

Bekijk onze voorbeeldreizen

Ruige bergen, bruisende steden en eeuwenoude cultuur: Zuid-Korea heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke rondreis. Niets is te gek. Zuid-Korea laat je telkens verrassen! Wil je tijdens een individuele rondreis het prachtige Zuid-Korea ontdekken? Vámonos Travels heeft haar aanbod uitgebreid met twee voorbeeldreizen, zodat je een duidelijk beeld van de mogelijkheden krijgt. Je bent echter volledig vrij om onderdelen van deze individuele rondreis door Zuid-Korea aan te passen. Wij staan je graag bij voor advies en geven je tips over de juiste reisroute? Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn bereikbaar op 020-6735353 of info@vamonos.nl.