Boek met onze 4 zekerheden

Rondreis Japan

Tijdens een rondreis door Japan komt oud en modern samen. Je individuele rondreis door Japan leidt je langs de wereldsteden Tokyo en Osaka, waar de wolkenkrabbers tot hoog in de lucht reiken. Aan de andere kant zie je tijdens uw rondreis ook het traditionele Japan terug op plekken als Kyoto, Nara en Takayama. Wil je tijdens een individuele rondreis het prachtige Japan ontdekken? Vámonos Travels heeft een uitgebreid aanbod met verschillende voorbeeldreizen, zodat je een duidelijk beeld van de mogelijkheden krijgt. Wij hebben veel ervaring en kennis van dit fascinerende land, waardoor wij je graag helpen bij het verwezenlijken van je droomreis op maat.

 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ontdek een bijzondere wereld tijdens je rondreis door Japan

Japan wordt ook wel het land van de rijzende zon genoemd. In het Japans heet Japan Nihon of Nippon, wat ‘de oorsprong van de zon’ betekent. Tijdens het reizen door Japan stap je een wereld binnen die tegelijkertijd hypermodern is, maar ook bol van de tradities staat. Japan is uniek op verschillende vlakken. Zo is Japan het enige land ter wereld waar een keizer het staatshoofd is. Daarnaast beschikt Japan over een unieke keuken waar je tijdens een rondreis door het land van geniet. Proef de traditionele smaken van sushi en sake. Verken tijdens een individuele rondreis alle bijzondere plekken van dit land. Bewonder Mount Fuji, bezoek Japanse bergdorpen met hot springs. Overnacht bij monniken, maak kennis met de tragische historie van Hiroshima of badder in de heetwaterbaden van Yufuin. Ook steden als Tokyo en Kyoto vormen een waar spektakel. Bezoek de verschillende wijken, maak kennis met het sumoworstelen en bezoek de beroemde Sensoji Tempel.

Stel je rondreis op maat samen

Bij ons vindt je meerdere reismogelijkheden om Japan te bezoeken. Zo kun je per hogesnelheidstrein het land ontdekken, een combinatiereis maken met de bus en trein of ervoor kiezen om een self-drive reis te maken. Je kunt Japan ook uitstekend combineren met een bezoek aan China of Zuid-Korea. Kies een voorbeeldreis uit en pas deze volledig naar wens aan. Ook is het mogelijk om een compleet eigen route op te stellen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor het reizen door Japan. Heb je vragen? Stuur ons gerust een e-mail op info@vamonos.nl of neem telefonisch contact met ons op via 020-6735353.