Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Taiwan

Met een individuele rondreis door Taiwan heb je de ultieme combinatie van indrukwekkende natuur, grote steden en een unieke cultuur. Taiwan is echt een onontdekt paradijs waar nog relatief weinig toeristen naartoe gaan. Eeuwig zonde, want het land heeft ontzettend veel te bieden maar een groot pluspunt voor je omdat je geen last heeft van massatoerisme. Vámonos Travels heeft speciaal voor jou een aantal prachtige reizen door Taiwan samengesteld. Ontrafel de mysteries van Taiwan met onze voorbeeldreizen of pas de reis eenvoudig aan naar je voorkeuren.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een individuele rondreis die je langs de hoogtepunten van Taiwan brengt

Taiwan is ontzettend gevarieerd en daardoor erg bijzonder. Dat laten wij je graag zien tijdens een individuele rondreis door Taiwan. Als je besluit een rondreis te gaan maken in Taiwan, begin je je reis hoogstwaarschijnlijk in Taipei. Dit is een stad van vele tegenstellingen en deze zal een onuitwisbare eerste indruk maken. Eén van de hoogtepunten, letterlijk, is de ‘Taipei 101’. Dit is een 508 meter hoge wolkenkrabber die lange tijd het hoogste gebouw van de wereld was. In de stad zelf kun je uren struinen langs de vele winkeltjes, restaurants of eet je een hapje bij een streetfoodtent. Naast hypermoderne architectuur vind je in deze bijzondere stad ook een grote verscheidenheid aan traditionele gebouwen en tempels. Rondom de stad van Taipei is het erg groen en dit bied je de mogelijkheid om mooie wandelingen te maken. Ook de indrukwekkende Snow Mountain wordt geroemd om de enorme hoogte die de berg bereikt. Met een 3885 meter hoge piek is het een unieke plek waar je oog in oog komt te staan met de lokale bevolking.

De mooiste stranden en ongerepte natuur

Wanneer je graag wil genieten van een prachtige zonsondergang in de natuur tijdens een individuele rondreis door Taiwan, is Sun Moon Lake in het midden van het land dé plek om ultiem te genieten van het uitzicht. Omgeven door groene bergen en ongerepte natuur is dit schitterende meer echt het bezoeken waard. Daarnaast is het ook een goede plek om te wandelen, tempels te bezoeken en authentieke dropjes te ontdekken. Ook een boottocht over het meer zal je niet snel vergeten. Voor de mooiste stranden gaat u naar Kenting en het eiland Pescadores. Het hele schiereiland Kenting is prachtig door de mooie, uitgestrekte stranden en op Pescadores zijn natuurlijke gevormde kliffen van basaltblokken te bewonderen.

Maak uw reis op maat op basis van uw wensen

Bij Vámonos Travels is het mogelijk om zelf je individuele rondreis door Taiwan of elders in Azië samen te stellen. Doe inspiratie op bij onze voorbeeldreizen of vraag naar de mogelijkheden. Bij vragen of voor meer informatie over een individuele rondreis op maat door Taiwan neem je contact met ons op. Je bereikt ons via 020-6735353 en via info@vamonos.nl. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw reis.