Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Indonesië

Een individuele rondreis door Indonesië is een unieke ervaring. Het land beschikt over grote diversiteit door de verschillende eilanden. Deze archipel met duizenden eilanden heeft een aantal hoofdeilanden. Bezoek tijdens het reizen door Indonesië onder andere Lombok, Sumatra, Java, Bali en Sulawesi. Beklim nog actieve vulkanen, spot de orang-oetan in het wild, struin door groene rijstvelden, snorkel langs de prachtige kustlijnen of maak een tocht door ruige berggebieden. Wandel door de regenwouden, bezoek lokale markten en koop de mooiste souvenirs, bewonder tropische stranden of ga dolfijnen spotten tijdens een boottocht. De grote diversiteit van Indonesië zorgt ervoor dat het reizen een ervaring is om nooit meer te vergeten. Op onze website vind je diverse voorbeeldreizen die je een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden. Vámonos Travels is gespecialiseerd in het samenstellen van rondreizen op maat. Maak je wensen kenbaar en wij zorgen dat je droomreis werkelijkheid wordt.

 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ontdek tijdens een individuele rondreis de wonderschone natuur van Indonesië

Niet alleen de eilanden zelf, maar ook de wateren rondom de eilanden vormen een belangrijke plek tijdens het reizen door Indonesië. Voor iedereen die van snorkelen en duiken houdt, is de zee rondom Indonesië perfect. Spot kleurrijke vissen in de visrijke wateren, zwem met reuzenmanta’s en bewonder zeeschildpadden in hun natuurlijke leefomgeving. Zoek je het liever hoger op? Beklim de Bromovulkaan op Java en geniet van een prachtig uitzicht. Deze vulkaan is 2.392 meter hoog en staat bij veel reizigers op het lijstje. Maar ook het op Sumatra gelegen Toba-meer vormt een lust voor het oog. Dit meer is niet alleen een van de grootste meren ter wereld, maar ligt ook nog eens op 900 meter hoogte. Struin door de rijstvelden op Bali en bezoek het bergdorp Munduk. Hier ervaar je de perfect combinatie van een omgeving met watervallen, warmwaterbronnen en koffieplantages. Maar ook de Tempel van de Doden op Bali vormt een waar spektakel. De tempel ligt in Monkey Forest, waar je eenvoudig oog in oog komt te staan met talloze apen. De zeetempel Pura Uluwatu heeft een fenomenale ligging op de rand van hoge rotsen. Ook het boeddhistische heiligdom Borobudur is zeer indrukwekkend. Deze unieke plek op Java bestaat uit stenen heuvels met terrassen gevuld met honderden Boeddha’s. Bezoek per boot vanaf Sulawesi lokale families die op woonboten van bamboe leven. En proef heerlijke lokale gerechten van het Minangkabau volk op Sumatra. Zoals je al merkt zijn de mogelijkheden tijdens een individuele rondreis door Indonesië oneindig.

Doe inspiratie op via onze voorbeeldreizen

Tijdens een individuele rondreis door Indonesië kom je in aanraking met prachtige natuur, een rijke cultuur en bruisende steden. Om je een duidelijk beeld van de mogelijkheden te geven, hebben wij vooraf een aantal inspiratiereizen opgesteld. Deze passen onze reisspecialisten geheel naar wens aan. Maak je wensen kenbaar en wij stellen een individuele rondreis door Indonesië op maat voor je samen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij gaan graag voor je aan de slag. Heb je nog vragen of wil je meer weten over reizen naar Indonesië? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.