Boek met onze 4 zekerheden

Rondreis door het Midden-Oosten

Als je een rondreis maakt door het Midden-Oosten, merk je dat elk land en zelfs elk gebied zijn eigen cultuur en gebruiken kent. Met uitgestrekte woestijnen, souks met de geurigste kruiden en eeuwenoude steden met antieke paleizen en prachtige moskeeën ervaar je de wereld van duizend-en-een-nacht. Tijdens je vakantie in het Midden-Oosten bezoek je alle bezienswaardigheden en ontdek je de schatten die het gebied rijk is. Vámonos Travels stelt reizen naar het Midden-Oosten samen naar Jordanië, Iran, Marokko en Egypte, precies zoals je het voor ogen hebt. 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Stap in een unieke wereld tijdens je rondreis door het Midden-Oosten

Het Midden-Oosten, het gebied waar het Jodendom, Christendom en Islam zijn ontstaan, biedt een grote diversiteit. Je stapt in een unieke wereld die compleet anders is dan je gewend bent. Maak kennis met de prachtige cultuur van Jordanië. Breng een bezoek aan de oude stad Petra. Deze volstrekt unieke stad in de woestijn is een van de Zeven Wereldwonderen en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het is een van de hoogtepunten tijdens je vakantie in het Midden-Oosten. Dobber na dit indrukwekkende bezoek in de Dode Zee, overnacht in de Wadi Rum woestijn en geniet aan het strand van de Rode Zee. Iran is het mysterie van het Midden-Oosten. Ga in dit gastvrije land op zoek naar het machtige oude Perzië en laat je verrassen door de cultuur en natuur. Het bijzondere is dat je weinig andere toeristen tegenkomt, wat een extra dimensie aan je reis geeft. Verken in Marokko de Sahara per kameel, slenter rond in de schitterende Koningssteden en bewonder de Arabische bouwwerken. Reis naar Egypte; het land van de farao’s en piramides. Struin over markten in Caïro, bezoek musea en ontdek de schatten van het graf van Tutankhamon. Dankzij de eindeloze mogelijkheden heb je via Vámonos Travels de kans om deze unieke regio op de door jou gewenste manier te ontdekken.

Bezoek alle hoogtepunten die je wilt

Door naar het Midden-Oosten af te reizen met Vámonos Travels geniet je van een vakantie waarin je alle hoogtepunten bezoekt die je wilt. Kies voor een van onze inspiratiereizen of laat uw rondreis op maat samenstellen door onze reisspecialisten. Vraag een offerte aan en ga voor een ervaring die je je nog lang zult heugen. Heb je nog specifieke vragen of wil je meer informatie over een of meerdere landen? Neem dan contact met ons op via 020-6735353 of info@vamonos.nl.