Boek met onze 4 zekerheden

Ontdek de prachtige natuur in Oceanië

Nieuw-Zeeland is een relatief klein land, maar met een grote diversiteit aan ecosystemen . De ruige natuur, uitgestrekte landschappen en verrassende flora en fauna prikkelen al je zintuigen. Ontdek het prachtige land tijdens een fly-drive en doe inspiratie op via de website.

Ontdek de fjorden, gletsjermeren en vulkanen in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland staat bekend om uitgestrekte landschappen met unieke vormen die elkaar afwisselen. Als je met een auto door dit land rijdt, kom je langs fjorden, besneeuwde bergen, glooiende heuvels, vulkanen en blauwe gletsjermeren. Ondanks het relatief kleine oppervlak van Nieuw-Zeeland verveel je je geen moment. Bezoek Bay of Islands en vaar langs de 144 eilandjes en prachtige baaitjes, bezoek de magische glowworm caves bij Waitomo, vaar door de immense Milford Sounds en bewonder de adembenemende berglandschappen bij Queenstown.

Een vakantie naar Oceanië op maat

Vámonos Travels bied je een unieke autorondreis door Nieuw-Zeeland. Op onze website vind je een aantal voorbeelden ter inspiratie. De mogelijkheden zijn divers, zodat je zelf de route en de verblijfsduur bepaalt. Wij voorzien je graag van advies voor je vakantie door Oceanië. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op. Dit doe je door ons te bellen op 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.