Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door Peru

Tijdens een familiereis door het veelzijdige Peru ontdek je met uw gezin de schoonheid van Zuid-Amerika. De reis leidt langs spectaculaire landschappen, adembenemende uitzichten, vriendelijke locals met kleurrijke kleding en koloniale steden. Dit in combinatie met de goede wegen, busverbindingen en binnenlandse vluchten maakt Peru enorm kindvriendelijk. De reisspecialisten van Vámonos Travels kennen de bijzondere plekken van Peru als geen ander en helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte route. Bij het plannen van een familiereis houden wij rekening met de leeftijd van jullie kinderen, de grote hoogteverschillen in Peru en kiezen we voor familievriendelijke hotels met ieder hun eigen karakter. Natuurlijk zorgen we ervoor dat jullie kinderen voldoende tijd hebben om te spelen en de natuur te ontdekken.

 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een familiereis brengt u naar de mooiste plekken van Peru

Ontdek tijdens een familiereis de mysteries van het prachtige Peru. Jullie reis start in de hoofdstad Lima. Hier komt je gezin bij van de lange reis en bezoek je diverse bezienswaardigheden. Samen met de kinderen treed je daarna in de voetsporen van de Inca’s door verschillende overblijfselen van de Incatijd te bezoeken. Het onbetwiste hoogtepunt zal Machu Picchu zijn. De prachtige architectuur in combinatie met de ruim 250 miljoen jaar oude rotsen, beboste bergen en groene valleien maken deze Incastad een must. Tijdens je familiereis verken je met je gezin de koloniale steden Arequipa en Cuzco door kathedralen, musea en lokale markten te bezoeken. Vanuit Arequipa ga je naar de Colca Canyon, waarje onderweg lama’s, alpaca’s en vicuñas ziet. Vervolgens spot je in deze diepe kloof condors en geniet je met de hele familie van spectaculaire uitzichten. Op de drijvende Uros-eilanden in het Titicacameer logeer je bij een indianenfamilie, waar je ontdekt hoe de traditionele familie woont en leeft. Uiteraard kent Peru meer hoogtepunten, die onze reisspecialist graag met je bespreekt.

Reis met je eigen gezelschap

Bekijk onze voorbeeld familiereizen die met zorg zijn samengesteld. Deze familiereizen zijn volledig naar wens aan te passen. Misschien zijn er bepaalde plekken die je nog graag wilt bezoeken of wil je je familiereis door Peru combineren met een ander land in Zuid-Amerika, zoals Bolivia. Zo bepaal je welke bezienswaardigheden je bezoekt, met welk gezelschap en wanneer je op reis gaat. Maak dit kenbaar als je online een offerte aanvraagt. Heb je nog vragen over Peru of wil je meer informatie over een vakantie met kinderen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.