Boek met onze 4 zekerheden

Rondreis door Zuid-Amerika

Een rondreis maken door het prachtige Zuid-Amerika is overweldigend en staat garant voor avontuur en schoonheid. Ieder land in dit werelddeel heeft zijn eigen charmes. Leer de eeuwenoude culturen kennen, verken de uitgestrekte natuurgebieden, maak kennis met de gastvrije bevolking en wandel door indrukwekkende wereldsteden. Bij Vámonos Travels kun je ervoor kiezen om door één land te reizen of meerdere landen te combineren tijdens een rondreis door Zuid-Amerika. Laat je door de reisspecialisten adviseren over de mogelijkheden en ervaar het fantastische Zuid-Amerika zoals jij het voor ogen hebt.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Diversiteit ten top tijdens uw rondreis door Zuid-Amerika

Omdat Zuid-Amerika zo groot en uitgestrekt is, kent het continent een grote hoeveelheid aan diversiteit. In het noorden leer je de indrukwekkende historie van Colombia kennen en struin je door de kleurrijke koloniale steden die dit gebied rijk is. In het oosten zijn wereldsteden als Rio de Janeiro en Buenos Aires een bezoek waard en in Brazilië kun je eindeloos strandhoppen dankzij de prachtige stranden. De ongerepte Amazone met wild life en authentieke stammen is ongetwijfeld een van je hoogtepunten tijdens het reizen door Zuid-Amerika. Met immense gletsjers, prachtige meren en uitgestrekte gebergten is Patagonië een must voor elke natuurliefhebber. En dan de Andes, de langgerekte bergketen. Weer een ander hoogtepunt tijdens je rondreis door Zuid-Amerika. De Incaruïnes van Machu Picchu ken je natuurlijk van foto’s, maar het gevoel is onbeschrijflijk als je zelf uitkijkt op het wereldwonder. Naast deze bezienswaardigheden behoren ook de zoutvlaktes van Uyuni in Bolovia, het unieke dierenleven op de Galápagos eilanden en de schitterende Iguazu watervallen tot de mogelijkheden bij een rondreis in Zuid-Amerika.

Jouw Zuid-Amerika reis op maat gemaakt

Bij Vámonos Travels bepaal je zelf hoe je jouw reis door Zuid-Amerika samenstelt. Zo creëren onze landenspecialisten een unieke reis op maat die past bij je persoonlijke voorkeuren. Haal alvast inspiratie uit de verschillende voorbeeldreizen en droom weg bij de plekken die je graag wilt zien. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor je vakantie. Bij vragen of voor meer informatie over reizen door Zuid-Amerika neem je contact met ons op. Je bereikt ons via 020-6735353 en info@vamonos.nl.