Boek met onze 4 zekerheden

Ecuador rondreizen

Een individuele rondreis door Ecuador brengt je naar de spectaculaire landschappen en sfeervolle steden. Tijdens het reizen door Ecuador maak je kennis met het beste van diverse werelden. Ontmoet de lokale Indiaanse bevolking, bewonder de overblijfselen van de oude Incacultuur en rijd langs jungles en bergen. Je rondreis in Ecuador is een mooie gelegenheid voor een bezoek aan de Galápagos eilanden en de unieke flora en fauna. Pas laat heeft de mens zich op de eilanden gevestigd, waardoor de dieren weinig angst hebben. Bekijk van dichtbij zeeleeuwen, reuzenschildpadden, pinguïns, flamingo’s, land- en zeeleguanen, dolfijnen, pelikanen, haviken en albatrossen. Maar ook de jungles van Ecuador bestaan uit bijzondere natuur. Maak een wandeling door de Amazone en ontdek het mysterieuze ongerepte regenwoud. Op de website van Vámonos Travels vind je diverse voorbeeldreizen die je een duidelijk beeld van de mogelijkheden geven. Deze kun je geheel naar wens aanpassen, zodat je de hoogtepunten bezoekt die je wilt. Ben je benieuwd naar de verschillende bezienswaardigheden die in je reis opgenomen kunnen worden? Lees dan verder.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Geniet van diversiteit tijdens je individuele rondreis door Ecuador

Tijdens het reizen door Ecuador kom je langs verschillende bijzondere steden. Loop door het oude stadscentrum van Otavalo en bezoek de indianenmarkten. Bewonder de vrouwen in kleurrijke klederdracht en proef de delicatessen van het land, zoals gebakken cavia. Ontdek de brede bergvallei op een hoogte van 2.850 meter als je de hoofdstad Quito bezoekt. Deze stad ademt het koloniale verleden nog. Je komt tijdens het reizen door Ecuador voornamelijk groene jungles en hoge bergen tegen. Het Cuyabeno Wild Reservaat is zeer geschikt voor een jungletour per gemotoriseerde kano. Spot exotische vogels en wilde apen. Wanneer de avond valt, heb je een grote kans om kaaimannen te zien. In het El Angel Reservaat groeit de polylepis. Deze endemische plantengroep groeit in de Andes. Ook de beroemde frailejones bewondert u hier. Deze plant kan wel twee meter hoog worden en is verre familie van de madelief. Het bijzondere aan deze plant is dat deze enkel in Ecuador, Venezuela en Colombia groeit. Wil je graag duiken of snorkelen? Door je rondreis door Ecuador af te sluiten op de Galápagos eilanden, maak je kennis met de opvallende onderwaterwereld. Spot zeeleeuwen, schildpadden en diverse haaiensoorten.

Bezoek diverse hoogtepunten in Ecuador

Een individuele rondreis door Ecuador kun je perfect combineren met de Galápagos eilanden. Bekijk de voorbeeldreizen en ontdek de mogelijkheden. Je wordt volledig ontzorgd wanneer je een op maat gemaakte rondreis naar Ecuador bij ons boekt. Zo nemen wij het regelen en boeken van transfers, vluchten, accommodaties en excursies op ons. Vraag een vrijblijvende offerte aan en geef je wensen aan ons door. Wij gaan graag voor je aan de slag. Heb je nog vragen die je graag van tevoren stelt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.