Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Chili

Een rondreis door Chili is op zijn zachtst gezegd bijzonder. Je reist door alle klimaatzones en bijbehorende landschappen. Zo geniet je de ene dag van panoramische uitzichten over besneeuwde bergtoppen van Patagonië en sta je een andere dag op de droogste plek op aarde. Deze combinatie staat voor een veelzijdige reis met veel avontuur. Dankzij de ontwikkelde infrastructuur is het land goed bereisbaar met een huurauto en gaan er veel binnenlandse vluchten. Als Zuid-Amerika reisspecialist stelt Vámonos Travels je individuele rondreis door Chili en eventueel andere landen, zoals Argentinië, op maat samen. Dit kan een combinatie zijn van de voorbeeldreizen en je wensen, maar je reis kan natuurlijk ook volledig bestaan uit je reisvoorkeuren. Zo word je rondreis door Chili een vakantie die je nooit gaat vergeten.

 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een rondreis door Chili brengt je natuur en cultuur

Een individuele rondreis door Chili is de ideale combinatie van natuur en cultuur. Zo kom je in de vele musea, die de bruisende hoofdstad Santiago kent, meer te weten over de geschiedenis van het land. Daarnaast telt de stad heerlijke parken waar je tot rust komt en struin je in het oude centrum langs kerken en paleizen uit de koloniale tijd. Vanuit Santiago kun je alle kanten op. Bezoek in het noorden van Chili de droogste plek op aarde, de Atacama-woestijn, met eindeloze zand- en zoutvlaktes en het Volcán Isluga National Park, waar je de mooiste vulkaanlandschappen aanschouwt. Ten zuiden van Santiago ligt het merengebied. In dit bijzondere gebied reis je langs kleine dorpjes, ijzige gletsjers, prachtige fjorden en meren. Met een huurauto ontdek je dit gebied op zijn best. Een van de hoogtepunten van je rondreis ligt in een van de meest indrukwekkende en ongerepte gebieden van Chili en Argentinië, namelijk Patagonië. Nationaal Park Torres del Paine is misschien wel het meest indrukwekkende park van het land. Bewonder de spectaculaire rotsformaties, immense gletsjers en kolkende rivieren met je eigen ogen. Naast deze bezienswaardigheden geniet je onderweg van heerlijke wijnen, de Chileense keuken en de gastvrijheid van de bevolking.

Een reis zoals je het voor ogen hebt

Vámonos Travels bied je mogelijkheden voor een individuele rondreis door Chili. Onze reisexperts hebben diverse voorbeeldreizen voor je samengesteld, die volledig op maat aan te passen zijn. Het is zelfs mogelijk om je rondreis door Chili te combineren met Argentinië of Paaseiland. Je stelt je reis samen zoals je het voor ogen hebt, zodat je alle bezienswaardigheden bezoekt die je wilt. Vraag online een offerte aan en wij stellen een reisplan voor je samen. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over Chili, neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via 020-6735353 en info@vamonos.nl.