Boek met onze 4 zekerheden

Brazilië rondreizen

Leer tijdens een individuele rondreis door Brazilië meer over de unieke cultuur en de bijzondere landschappen die het land te bieden heeft. Reis door jungles, geniet op parelwitte stranden, spot dieren in moerasgebied en klim door de groene bergen. Ook grote steden als Rio de Janeiro en Salvador zijn het bezoeken waard tijdens je individuele rondreis door Brazilië. In deze prachtige en bruisende steden zijn genoeg bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. Ook het Amazonegebied of de watervallen van Iguacu op het drielandenpunt met Argentinië en Paraguay vormen een waar spektakel. Wil je graag een rondreis door Brazilië maken waarbij je volledig word ontzorgd? Vámonos Travels stelt graag een individuele rondreis op maat voor je samen. Bekijk de voorbeeldreizen om de mogelijkheden te ontdekken. Geef je wensen door en wij regelen de rest voor je.

 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ontdek het afwisselende landschap tijdens een rondreis door Brazilië

Wanneer je een strandliefhebber bent, is Brazilië een perfecte plek om een individuele rondreis te maken. Alleen Rio de Janeiro telt al 37 stranden. Deze stranden hebben prachtig hagelwit zand en een landinwaarts uitzicht op de groen begroeide bergen. Ook mag een bezoek aan het gigantische, zeer bekende Christusbeeld niet ontbreken tijdens je reis. Wissel steden af met natuur en ontdek de verschillende natuurgebieden in dit land. Bezoek overweldigende watervallen, zoals de watervallen van Iguacu. Trek door de Pantanal, een moerasachtig gebied waar verschillende diersoorten, waaronder jaguars, otters, yacarekaaimannen, capibara’s en apen met elkaar samenleven. Ook de jungle van de Amazone is de moeite waard. Dit groene gebied beschikt over een uitgebreide flora en fauna. Bijzonder is een bezoek aan de zandduinen van National Park Lençóis Maranhenses. In dit immense gebied wisselen lagunes gevuld met helder blauw water en grote duinen met spierwit zand elkaar af.

Schakel de hulp van professionals in

Tijdens een individuele rondreis door Brazilië komt er veel op je af. Je wilt natuurlijk ontspannen op reis en je geen zorgen maken over het regelen van accommodaties, vluchten en transfers. Wij zorgen dat je reis van A tot Z op maat wordt samengesteld. Door de voorbeeldreizen te bekijken, krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Deze reizen kunnen geheel naar wens worden aangepast. Maak je wensen kenbaar en wij gaan met veel plezier voor je aan de slag. Het samenstellen van een reis, begint met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 020-6735353 of info@vamonos.nl.