Boek met onze 4 zekerheden

Rondreizen Argentinië

Het boeken van een individuele rondreis door Argentinië doe je bij Vámonos Travels. Door onze jarenlange ervaring en goede lokale contacten zijn wij dé specialist op het gebied van individuele reizen op maat naar Latijns-Amerika, waaronder het veelzijdige Argentinië. Onze reizen zijn allemaal privéreizen, die je met je eigen gezelschap maakt. Hieronder zie je een overzicht van onze voorbeeldreizen naar Argentinië, soms gecombineerd met Chili. Al deze reizen zijn volledig naar wens aan te passen. Zelfs de hotels kun je in iedere plaats kiezen. Ook kun je je eigen originele reis bedenken waarbij wij je uiteraard adviseren over een logische en mooie route door het schitterende Argentinië.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Individuele rondreis door Argentinië, een land vol diversiteit

Je individuele rondreis door Argentinië betekent dat je zelf dit Zuid-Amerikaanse land mag gaan ontdekken. Argentina betekent (gemaakt van) zilver, of zilverkleurig in het Italiaans. Zo genoemd door de Italiaanse ontdekkingsreizigers die voor het eerst een reis naar Argentinië maakten. Nu kun je zelf met een individuele rondreis door Argentinië de diversiteit van deze voormalige kolonie bekijken. In Argentinië wonen namelijk niet alleen veel Spanjaarden en Italianen, maar ook veel kolonisten uit Frankrijk en Duitsland zijn hier naartoe getrokken. Tegelijkertijd zijn ook nog veel invloeden van de oorspronkelijke bewoners van dit Zuid-Amerikaanse land te zien. Reizen naar Argentinië betekent daarmee een unieke stap in een land dat barst van de verschillende culturen.

Naar Argentinië reizen, samen met Vámonos Travels

Kijk eens bij onze reizen naar Argentinië. Deze kun je als basis gebruiken voor je individuele rondreis door Argentinië en naar wens aanpassen. Zo hebben wij een complete reis naar Argentinië voor je klaar staan, maar ook een reis waarbij je deze combineert met Chili, Paaseiland en Patagonië. Genoeg mogelijkheden en je bepaalt zelf hoe je je reis invult. Boek je droomreis met Vámonos Travels en vraag een persoonlijke offerte aan. Voor vragen kun je ons bereiken via ons contactformulier, telefonisch via 020-6735353, of via e-mail op info@vamonos.nl.