Boek met onze 4 zekerheden

Vanaf € 2899,-

Offerte aanvragen

24 dagen Argentinië, Bolivia & Peru: Van Buenos Aires naar Cuzco

 • Hoogtepunten van Argentinië, Bolivia en Peru
 • Tangodansen in Buenos Aires
 • Een unieke jeeptour over de zoutvlakte van Uyuni

Voor wie houdt van natuur, maar ook van cultuur is een reis door de Andeslanden een absolute must. De majestueuze Andes, het hoogst bevaarbare meer ter wereld, de grootste zoutvlakte ter wereld en geisers: in deze reis zit het allemaal. Maar je maakt ook kennis met Argentijnse gaucho's, indianen en de oude incabeschaving.

Deze reis begint in Buenos Aires. Een bruisende stad met veel koloniale kenmerken zoals het centrale plein Plaza de Mayo waar de belangrijkste overheidsgebouwen zijn gevestigd, maar waar je ook het gevoel krijgt in een Europese stad te zijn beland door de brede avenidas en imposante gebouwen. En dan niet te vergeten de overal aanwezige tango.

Dan vlieg je door naar Salta. Hier vind je cactussen en kuddes lama's die je in de Andes leven. De omgeving van Salta wordt gekenmerkt door bergen in vele kleuren, maanlandschappen, kleine dorpjes en wijngaarden. Ook kun je Inca-opgravingen bezoeken in de vallei van Humahuaca.

Dan kom je in Bolivia, voor een jeeptour over de beroemde zoutvlaktes bij Uyuni. Je maakt de tour in tegenovergestelde richting, waardoor je weinig andere toeristen tegenkomt en in alle rust kunt genieten van al het natuurschoon.

Het Titicacameer is schitterend gelegen en wordt omringd door besneeuwde bergtoppen. Bezoek de bijzonder rieteilanden of het eiland Taquile.

Via een busrit met spectaculair uitzicht gaat de reis verder naar Cuzco, je komt steeds dichterbij een van de hoogtepunten van deze reis… Cuzco is een prachtige koloniale stad, met een lekker klimaat. In de Sacred Valley kun je de markt van Pisac bezoeken en het dorp met Incaruines, Ollantaytambo. Deze regio is zowel qua natuur als cultuur waanzinnig mooi.

De tot de verbeelding sprekende verborgen Incastad Machu Picchu is voor velen het hoogtepunt van deze reis. Het is aan te raden het complex met een gids te bezoeken en uiteraard ook de Huayna Picchu te beklimmen. De stijle, maar korte klim wordt beloond met een onvergetelijk uitzicht!

 • Programma
 • Route & Hotels
 • Impressie
 • Prijs
 • Klantenervaringen
 • Offerte

Dag 1 Vlucht naar Buenos Aires

Je vliegt naar Buenos Aires waar je de volgende dag aankomt.

Dag 2-3 Buenos Aires

Transfer van de luchthaven naar je hotel.

Buenos Aires is zonder twijfel de meest Europese stad van Latijns-Amerika en wordt vaak vergeleken met Parijs. De stad telt talloze terrasjes, parken, restaurants en cafés waar je kunt genieten van echte Argentijnse sferen. Je kunt een bezoek brengen aan één van de vele tientallen musea, een theater of misschien wel een voetbalwedstrijd. En natuurlijk mag een bezoek aan een tangoshow niet ontbreken. Indien je zelf wilt leren tangodansen dan is de wijk San Telmo de beste plek om dit te doen.
Andere hoogtepunten van de stad zijn onder andere de schilderachtige wijk La Boca en de begraafplaats Recoleta, met onder andere de graven van Evita Perón en Carlos Gardel.

Wie Buenos Aires zegt, zegt tango en wie tango zegt, zegt Buenos Aires. In San Telmo vind je niet alleen mooie oude gebouwen, geplaveide straatjes en gezellige pleinen. In deze barrio draait het om de temperamentvolle muziek en expressieve dans, je vindt er vele barretjes, restaurants en dansscholen. Professionele tangoduo's geven optredens op straat.
Op zondag verandert de wijk in een bruisende markt vol kraampjes, straatartiesten, muziek en dans, en is één van de leukste plekken van de stad om het weekend af te sluiten.
Bezoek ook de kleurrijke wijk La Boca Buenos Aires. De felgekleurde huizen, tangoclubs en restaurants, geven de wijk een gezellige en artistieke sfeer.

Dag 4-6 Salta

Je vliegt van Buenos Aires naar Salta.

Salta kan zonder twijfel de meest koloniale stad van Argentinië worden genoemd en ligt prachtig tegen het Andes-gebergte aan. De stad heeft een gezellig plein, verschillende koloniale gebouwen en geplaveide straatjes. De stad voelt niet groot aan en is prettig om een paar dagen door te brengen. Vergeet niet om de kabelbaan naar boven te nemen, vanaf boven heb je een gigantisch uitzicht op de stad!
Salta is de uitvalsbasis voor een autorit door de omgeving. Geniet van steaks en wijnen, kleine dorpjes en de kleurrijke indianenmarkten. De omgeving van Salta laat ook duidelijk het indianenverleden van Argentinië zien. De meeste indianen zijn vermengd met Europeanen en er zijn over het algemeen nog maar weinig taal- en cultuurtradities over van de oorspronkelijke bevolking van het continent. Salta is een goed uitgangspunt om de wijngaarden in het zuiden te bezoeken bij Cafayate en verschillende fantastische autoritten te maken door schitterend natuurgebied met traditionele dorpjes, uitzichten op kloven en kleurrijke bergen en de mogelijkheid om zoutvlaktes in het noorden te bekijken.

Een van de mooiste treinritten van Zuid-Amerika is de Tren a las Nubes, oftwel de trein naar de wolken.Tijdens de rit bereikt de trein een hoogte van ruim 4200 meter met onderweg indrukwekkende uitzichten. Een goed alternatief om de route van deze 'trein naar de wolken' af te leggen is in een open truck (de movitrack) of met je huurauto (bij voorkeur een wat stevigere huurauto). De weg is voor een groot deel onverhard en gaat dwars door de Quebrada de Toro. Links en rechts rijzen gekleurde bergen op en het verveelt geen moment.

Dag 7-8 Tilcara

Bus Salta – Tilcara: ca. 3,5 uur

Tilcara is het meest levendige dorp in de omgeving en de indiaanse invloed is hier het grootst en dat is vooral duidelijk op de lokale ambachtmarkt. Het is iets hoger gelegen dan Purmamarca op een hoogte van ruim 2400 meter. Vanuit Tilcara is er een indrukwekkende dagtrip mogelijk naar Humahuaca, een bijzondere kloof met rotsen in allerlei kleuren. Vanaf Tilcara kun je ook een uitstapje maken naar Salinas Grandes (de zoutvlaktes). Met uitzicht op diepe kloven, kale bergen en lama’s, stijg je tot een hoogte van wel 4100m. Deze zoutvlakte is niet zo groot als Uyuni (Bolivia), maar zeker niet minder mooi. Tevens zijn er een aantal mooie wandelingen te maken vanuit Tilcara naar "La Garganta del Diablo" en de "Cerro de la Virgen". Tot slot vind je hier Pukara, een pre-incafort dat volledig gerestaureerd is en een bezoek waard is.

Dag 9 Tupiza

Bus Tilcara - La Quiaca: ca. 3 uur
Transfer Villazon - Tupiza: ca. 1,5 uur
Je neemt de bus naar de grens met Argentinië. Je wordt afgezet in het plaatsje La Quiaca en steekt te voet de grens over en zet voet in Bolivia. Vanuit Villazon, aan de Boliviaanse kant, ga je per transfer verder naar Tupiza.

In Tupiza vind je indrukwekkende wildwesttaferelen met verlaten berggebieden in allerlei kleuren, hoge cactussen, lama's en veel indianen. De beste manier om de omgeving te verkennen is per paard, maar natuurlijk kun je hier ook heerlijk wandelen. Hoogtepunten zijn de kloof van Palmira, de rotsformatie van La Puerta del Diablo, de Valle de los Machos met zijn fallische rotsformaties en de Cañon del Inca.

Dag 10-12 Salar de Uyuni tour naar Uyuni

Uyuni is een klein stadje in het midden van de Altiplano waar niet veel is te zien. Je komt er dan ook niet voor het stadje zelf, maar het dient als startpunt voor een excursie door één van de mooiste en meest bijzondere landschappen ter wereld: de Salar.

Dag 10 Salar de Uyuni tour naar Uyuni

De Salar de Uyuni is de grootste toeristische trekpleister van Bolivia.
Fantastische uitzichten, adembenemende landschappen, de flora en fauna, vulkanen en nog veel meer zijn hiervoor de reden. Met een oppervlakte van 10.500 km² is de Salar de Uyuni de grootste zoutvlakte ter wereld. Het zoutmeer bestaat uit elf zoutlagen van verschillende dikten, heeft een diepte van 120 meter en is rijk aan mineralen. De gemiddelde dagtemperatuur is 20°C terwijl de nachttemperatuur gemiddeld -25°C bedraagt. In de Salar de Uyuni bevinden zich eilanden in de vorm van een vis, Isla del Pescado en Incahuasi. Beide eilanden zijn begroeid met een grote hoeveelheid cactussen die tot tien meter hoog worden. In het N.P. Eduardo Avaroa kun je bij Laguna Colorada, de rode lagune, Andes flamingo's zien.

Vanuit Tupiza stap je in een jeep voor een meerdaagse tour over de zoutvlakte van Uyuni en de schitterend gekleurde bergen op de hoogvlakte. De meeste tours starten vanuit Uyuni. Door in Tupiza te beginnen kom je veel minder andere toeristen tegen en geniet je in alle rust van al het moois dat je gaat zien. Op de eerste dag zie je de Quebrada van Palala, een door erosie spectaculair gekartelde rotsformatie. Hierna bezoek je de Sillar waar je geniet van het dramatische landschap voordat je verder gaat naar Nazarenito, een kleine mijnbouw gemeenschap. Aan het einde van de dag kom je aan in San Antonio de Lipéz (4.260 m) waar je de eerste nacht doorbrengt. Ondanks de temperatuur (-18/-20°), bevelen we je aan naar buiten te gaan om de immense Melkweg boven je te aanschouwen, want hier in San Antonio is de hemel werkelijk adembenemend.

Dag 11 Salar de Uyuni tour naar Uyuni

Je staat redelijk vroeg op omdat dit de langste dag van de tour is. Je rijdt door het verlaten spookstadje van San Antonio dat ooit beroemd was vanwege zijn rijkdom aan goud. Volgens lokale legendes heeft de plaats onder heerschappij van de duivel gestaan en werden de dorpsbewoners gedwongen te vluchten. Na San Antonio kom je langs Laguna Morejón en het gebied met dezelfde naam, met vulkanische geërodeerde rotsformaties. Via de dorpjes Quetena Chico en Quetena Grande arriveer je bij Laguna Kolpa, waar grondstoffen worden gewonnen voor het maken van zeep. Via de Salar de Chalviri gaat de weg verder naar de heetwaterbronnen waar je kunt zwemmen en gaat lunchen.
De volgende stops zijn de lagunes Verde en Blanca, gelegen aan de voet van de Licancabur vulkaan (5.868 m). De vulkaan geeft de grens aan tussen Chili en Bolivia. Laguna Verdes groene kleur wordt veroorzaakt door het hoge gehalte aan arsenicum en magnesium in het water.
Daarna kom je bij El Desierto de Dalí; een plek met bergen van surrealistische kleuren die herinneren aan de werken van Salvador Dalí- en rotsformaties van versteende lava. Het volgende hoogtepunt zijn de Sol de Mañana Geisers op een hoogte van 5.000 m. Dit gebied is uiterst vulkanisch met temperaturen in de modderpoelen tot 90°. Tenslotte overnacht je in Huallajara.

Dag 12 Salar de Uyuni tour naar Uyuni

De eerste bezienswaardigheid vandaag is Laguna Colorada waar in het warme seizoen flamingo´s te zien zijn. Het meer is tamelijk ondiep en heeft eilandjes van borax en ijs. De dieprode kleur van het meer wordt veroorzaakt door chloorbacteriën en afzettingen in het water.
De reis vervolgt door de Siloliwoestijn en daar zie je de beroemde Árbol de Piedra (een rotsformatie in de vorm van een boom) welke door erosie werd uitgesleten. Ook vandaag zie je verschillende lagunes. Bij Laguna Hedionda, waar je flamingo´s, vicuña´s en misschien zelfs een Andes vos kunt zien, is er tijd voor de lunch. Daarna passeer je de Ollagüe Vulkaan, waaruit constant rook vrijkomt, en reis je door de Salar de Chiguana naar Puerta Chuvica, waar je de laatste nacht zult doorbrengen.

Dag 13 Nachtbus naar La Paz

Na zoveel bijzondere landschappen denk je misschien dat het niet mooier kan, maar de immense Salar de Uyuni is met niets te vergelijken. Met zijn 10.500 km² is de Salar de Uyuni de grootste zoutvlakte ter wereld, zich uitstrekkend in alle richtingen zover het oog rijkt. Vanaf hier kun je de Tunupa Vulkaan zien. De zoutvlaktes bestaan uit 11 aparte lagen met een dikte van tussen de 2 tot 20 m. Het is het grootste reservaat van mineralen zoals lithium, magnesium, potassium, stikstof, fosfor en borax ter wereld. De vlakte heeft 14 kleine eilanden, waarvan de meest belangrijke Incahuasi en Isla del Pescado zijn.
Wanneer je de zoutvlakte verlaat, bezoek je Colchani, het dorp waar zout wordt verwerkt tot keukenzout. Hier zijn souvenirs te koop van zout en van alpacawol, de belangrijkste industrieën in de omgeving. Uiteindelijk kom je in Uyuni aan, waar het Treinenkerkhof is. Hier zie je de eerste Boliviaanse stoomtreinen die inmiddels zijn afgedankt. De tour eindigt in Uyuni tussen 13.00 en 14.00 uur.

Dag 14-15 La Paz

Je komt in de vroege ochtend aan in La Paz en gaat op eigen gelegenheid naar je hotel.

La Paz is de belangrijkste stad van Bolivia. Het is spectaculair gelegen in een diepe kloof. Het oude en het moderne centrum liggen in de diepte terwijl de armere bewoners hun wijken langs de steile hellingen hebben gebouwd. Ruimtegebrek heeft op de hoogvlakte, aan de rand van de kloof, een nieuwe stad doen ontstaan, met inmiddels al meer dan een half miljoen inwoners. De wit besneeuwde Illimani, 6440 meter hoog, torent boven alles uit.
 
Gedurende je verblijf in La Paz kun je de stad zelf verkennen of excursies ondernemen naar bezienswaardigheden buiten de stad. Het centrum van de stad is de Plaza Murillo, het plein waaraan de kathedraal, het presidentiële paleis en het Parlementsgebouw liggen. Verder heeft La Paz verschillende goede musea, zoals onder andere het Goudmuseum met sieraden uit de Incatijd. Bijzonder is ook een bezoek aan het kerkhof. Bolivianen begraven hun doden niet in de grond maar boven en naast elkaar in 'flatgebouwen'. Voor de graven staan fotootjes van de overledenen en vazen met bloemen.

Vanuit La Paz zijn verschillende excursies mogelijk. Ben je geïnteresseerd in archeologie dan moet je naar Tihuanaco, het centrum van een oude beschaving die nog voor de Inca's bestond aan de oevers van het Titicaca-meer. Niet ver buiten de stad ligt verder Chacaltaya, op 5300 meter de hoogste skipiste ter wereld. En diep in de kloof waarin La Paz ligt, is de Maanvallei te vinden. Door erosie is hier een wonderlijk landschap met rotsen in allerlei vreemde vormen ontstaan

Dag 16 Copacabana

Bus La Paz - Copacabana: ca. 4 uur

Copacabana is een leuk, gezellig bedevaartplaatsje aan de oevers van het hoogstgelegen meer ter wereld: het Titicacameer. Hier vind je een kathedraal die misplaatst groot lijkt voor het dorpje. Tevens is hier de kruisberg. Mensen uit heel Bolivia komen hier naartoe om hier kaarsjes aan te steken en te bidden. Loop je verder naar het meer dan is het mogelijk dat juist Boliviaanse boeren een nieuw aangeschafte vrachtauto met de voorwielen het Titicacameer inrijden. Dit om de vrachtwagen te 'dopen'.

Dag 17-18 Puno

Bus Copacabana (Bolivia) - Puno (Peru): ca. 3 uur

Puno is een levendige en koloniale stad aan de oevers van het Titicacameer. Vanuit de stad kun je de drijvende eilanden van de Uros-indianen bezoeken.
Deze oude indianenstam is honderden jaren geleden van de oevers van het meer verdreven door de Kolla's, die later zelf door de Inca's werden verslagen. De Uros gingen op het meer op zelfgemaakte eilanden van riet wonen.
Tijdens een bezoek aan de eilanden krijg je een uitgebreide uitleg over hoe deze gemaakt zijn en hoe de Uros er leven. Op dit moment wonen er vrijwel alleen nog ouderen, omdat de jongeren uitvliegen naar het vasteland.

Dag 19-20 Cuzco

Bus Puno - Cuzco: ca. 6 uur (zonder stops)

Cuzco was ooit de hoofdstad van de Inca´s, die een groot deel van Zuid-Amerika beheersten toen de Spanjaarden aankwamen. Het centrum staat vol prachtige kerken en huizen uit de koloniale tijd. Deze zijn echter gebouwd op de fundamenten van oude Incapaleizen. Terwijl de koloniale gebouwen vaak zwaar te lijden hadden onder verschillende aardbevingen zijn de bouwwerken van de Inca's altijd blijven staan.
Een mooie wandeling buiten de stad voert in zes kilometer langs drie ruïnes naar Sacsayhuaman, het grote fort dat ooit op de heuvel boven Cuzco lag.
In de vele musea kun je meer te weten komen over de geschiedenis en de cultuur van de stad.
Naast veel bezienswaardigheden heeft Cuzco nog veel meer te bieden. Het is een gezellige stad om doorheen te wandelen, bijvoorbeeld op zoek naar leuke souvenirs in de talloze winkeltjes. En natuurlijk moet je een keer iets drinken in een van de restaurants of cafés met uitzicht over het levendige centrale plein.
Ook kun je een dagexcursie maken naar één van de dorpjes in de Heilige Vallei, zoals Pisac of Ollantaytambo.

Dag 21 Aguas Calientes

Trein Cuzco - Aguas Calientes: ca. 4 uur

Aguas Calientes heeft haar naam te danken aan de warmwaterbron in het dorp. Het dorp wordt ook wel Machu Picchu town genoemd, omdat het de enige uitvalsbasis is voor een bezoek aan de beroemde Inca-ruïnes.
Het dorp is alleen lopend of per trein bereikbaar. Vanwege de vele toeristen die Machu Picchu bezoeken zijn er in Aguas Calientes voornamelijk veel restaurants en hotels te vinden.
Daarnaast kun je de hot spings (warmwaterbronnen) bezoeken om in het warme water bij te komen van een dag Machu Picchu of het lopen van bijvoorbeeld de Inca Trail.

Dag 22 Cuzco

Trein Aguas Calientes - Cuzco: ca. 4 uur
Vandaag bezoek je Machu Picchu. In de middag neem je de trein terug naar Cuzco.

Er kan zonder twijfel gezegd worden dat Machu Picchu één van de mooiste en meest bijzondere plaatsen ter wereld is. De Incaruïnes werden in 1911 ontdekt door professor Hiram Bingham. Over de functie van de oude Incastad wordt nog steeds gespeculeerd. Sommigen denken dat de stad als fort diende en anderen denken dat het een buitenverblijf was voor Inca-koningen.
Machu Picchu ligt op een plateau op 2.400 meter hoogte en wordt omgeven door hoge bergen, groene bossen en diepe kloven. Het uitzicht over de Incastad is magisch, helemaal als de omringende bergen nog half in de nevel gehuld zijn en de zon doorkomt.
Vanaf de ingang van het park loop je in ongeveer 45 minuten omhoog naar de zonnepoort, vanwaar je het hele gebied kunt overzien.

Dag 23-24 Vlucht naar Amsterdam

Je gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Lima.

Je hebt een binnenlandse vlucht naar Lima, vanwaar je terug naar Amsterdam vliegt.

Kies een hotelcategorie:

ABS
Dag Plaats Vervoer Hotel
1 Vlucht naar Buenos Aires
2-3 Buenos Aires
Clásico Esplendor Plaza Francia Fierro Hotel
4-6 Salta
Inkai Design Suites Salta Legado Mítico
7-8 Tilcara
Posada con los Angeles Viento Norte Las Terrazas Boutique
9 Tupiza
La Torre La Torre La Torre
10-12 Salar de Uyuni tour naar Uyuni
Uyunitour basic-groep Uyunitour basic-privé Uyunitour luxe-privé
10 Salar de Uyuni tour naar Uyuni
11 Salar de Uyuni tour naar Uyuni
12 Salar de Uyuni tour naar Uyuni
13 Nachtbus naar La Paz
14-15 La Paz
LP Columbus Hotel Rosario Camino Real
16 Copacabana
La Cupula Las Olas Rosario del Lago
17-18 Puno
La Hacienda Sonesta Posada del Inca Casa Andina Premium Puno
19-20 Cuzco
Midori Unaytambo Casa Andina Premium Cuzco
21 Aguas Calientes
Casa de Luz Tierra Viva Machu Picchu El Mapi
22 Cuzco
Midori Unaytambo Casa Andina Premium Cuzco
23-24 Vlucht naar Amsterdam
Periode Hotelcat. A Hotelcat. B Hotelcat. S
Laagseizoen v.a. € 2899,- v.a. € 3525,- v.a. € 4499,-
Hoogseizoen (jul, aug & dec) v.a. € 3349,- v.a. € 3999,- v.a. € 5099,-

Wij maken altijd een persoonlijke offerte op maat. De reissom per persoon kan variëren door de beschikbaarheid van de vluchten, de vertrekdatum en de kamerindeling.
Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen per persoon op basis van een reis voor twee personen.

Inclusief

 • Vliegreis Amsterdam – Buenos Aires// Lima – Amsterdam met KLM inclusief 1 stuk ruimbagage à 23 kg per persoon
 • Binnenlandse vluchten
 • Let op! Op de binnenlandse vluchten van Aerolineas Argentinas mag je per persoon 15kg hoofdbagage + 8kg handbagage meenemen. Extra ruimbagage van 16-23 kilo kost bij Aerolineas Argentinas c.a. €15,- per bagage, per traject.
 • Luchthavenbelastingen en toeslagen
 • Transfer na aankomst in Buenos Aires van de luchthaven naar je hotel
 • Alle hotelovernachtingen op basis van logies & ontbijt in een 2-pers. kamer
 • Bussen:
 • o Salta-Tilcara
 • o Tilcara-La Quiaca
 • o Uyuni-La Paz (nachtbus)
 • o La Paz – Copacabana
 • o Copacabana – Puno
 • o Puno – Cuzco
 • Trein Cuzco-Aguas Calientes-Cuzco
 • Transfer Villazon busterminal-hotel Tupiza
 • Je wordt bij de grens in La Quiaca afgezet en na het vervullen van de migratieformaliteiten dien je te lopen of een taxi (excl.) te nemen van de grens naar het busstation, het zijn 6 blokken. Vanaf daar is de transfer naar Tupiza
 • 4 dagen/3 nachten jeeptour Uyuni. Basic=overnachtingen in eenvoudige slaapzaal. Basic = eenvoudige overnachting in een slaapzaal. Luxe = 3* Taykahotels. Voor de jeeptour heb je de keuze uit een groepstour of privé. De luxe-variant kan alleen privé. Tours incl. vervoer, maaltijden, Spaanstalige gids (prijs Engelstalige gids op aanvraag) en excursies. Excl. entreegelden.
 • Entrée Machu Picchu & Huyana Picchu (eerste tijdvak tussen 07.00 & 12.00)

Exclusief

 • Overige maaltijden
 • Overig vervoer en transfers
 • Excursies en entreegelden
 • Toeristenbelasting Buenos Aires USD 1,50 pppn. Je dient dit ter plaatse te betalen
 • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering (voor informatie en prijzen zie hieronder)
 • Afkoop eigen risico à € 5,50 per dag via Allianz, vraag ons naar de voorwaarden
 • Reserverings- en ticketingkosten à € 30,- pp
 • Calamiteitenfonds à €2,50 per boeking
 • Bijdrage aan de SGR à €5,- euro per persoon
 • CO2-compensatie: Het compenseren van CO2 kost per persoon: € 25,90. Je kunt op ons boekingsformulier aanvinken of wij dit voor je in orde kunnen maken. Meer informatie vind je verderop in dit voorstel onder het kopje CO2-compensatie.

Offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kun je een reisvoorstel voor deze voorbeeldreis aanvragen. Je krijgt een reisvoorstel op maat per e-mail toegestuurd.

Bestemming(en)

Reisvoorkeur

*) Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn dienen deze velden te worden ingevuld.

Contactgegevens

*) Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, dienen deze velden te worden ingevuld.

Plaats toevoegen

Hartelijk dank voor uw interesse in Vámonos Travels.

Binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangt u van ons een uitgebreid reisvoorstel. Als wij nog vragen hebben over uw aanvraag, zullen we eerder telefonisch of per email contact opnemen.