Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Peru

Je ontdekt tijdens een rondreis door Peru de hoogtepunten van dit geweldige land. Zo leer je in de koloniale steden, bij de lokale bevolking en door de overblijfselen van de Incatijd te bezoeken meer over de historie en cultuur van Peru. Dit gecombineerd met de diverse nationale parken, de schitterende gebergtes van de Andes en de ongerepte Amazone, maakt Peru ontzettend veelzijdig. Daarnaast heeft Peru op culinair gebied veel te bieden en is de Peruaanse keuken inmiddels een van de beste ter wereld. Je reist makkelijk dankzij de goede busverbindingen en binnenlandse vluchten, waardoor je je eenvoudig van de ene plek naar de andere plek kunt verplaatsen. Kijk je al uit naar een rondreis door Peru? Vámonos Travels is specialist in individuele reizen naar Peru en helpt je graag bij het samenstellen van je droomreis. Doe alvast inspiratie op met de voorbeeldreizen en laat deze vervolgens volledig op maat aanpassen. Met een doordacht reisplan word je reis namelijk onvergetelijk.

 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ontdek de schoonheid van Zuid-Amerika tijdens een rondreis door Peru

Een individuele rondreis door Peru is meer dan een reis langs de Inca-overblijfselen. Natuurlijk treed je in de voetsporen van de Inca’s door valleien te bezoeken met mysterieuze Inca-ruïnes en door de beroemde Inca Trail te wandelen met als eindpunt het fascinerende Machu Picchu. Tijdens je individuele rondreis door Peru ontdek je dat de Spanjaarden ook een grote stempel hebben gedrukt op het land. Dit is onder andere te zien in koloniale steden als Arequipa en Cuzco. Bezoek lokale markten en struin door de eindeloze steegjes. Vanuit Arequipa reis je gemakkelijk naar de Colca Canyon. In deze kloof, die twee keer zo diep is als de Grand Canyon in Amerika, spot je condors, badder je in warmwaterbronnen en geniet je van adembenemende uitzichten. Op slechts een uur vliegen van Cuzco ligt het begin van de Amazone. Beleef hier de biodiversiteit van de ongerepte jungle door een boottocht te maken en wild life te spotten. Of bezoek een van de observatieplatforms en bewonder het prachtige uitzicht vanuit de boomtoppen. Tot slot is de prachtige oase Huacachina een bezoek waard of maak een vlucht over de mysterieuze Nazca lijnen.

Je reis wordt van begin tot eind op maat samengesteld

Eerder genoemde bezienswaardigheden zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die wij als specialist in reizen naar Peru aanbieden. Zijn er hoogtepunten die je graag wilt toevoegen aan je reis? Of misschien wil je Peru combineren met Bolivia of de Galápagos eilanden? Het is allemaal mogelijk bij Vámonos Travels. Bovendien wordt je individuele rondreis door Peru van begin tot eind door de specialist samengesteld, inclusief vluchten, transfers, excursies en hotels, zodat je zorgeloos op reis gaat. Vraag een offerte aan en je ontvangt een route die bij je wensen aansluit. Neem bij vragen of voor meer informatie contact met ons op. Je bereikt ons via 020-6735353 en info@vamonos.nl.