Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Colombia

Tijdens een rondreis door Colombia ontdek je de veelzijdigheid van dit land. Maak kennis met de diverse landschappen. Zo aanschouw je de hoogste waxpalmbomen ter wereld, geniet je van adembenemende uitzichten aan de voet van de Andes en ontdek je de ongerepte jungle van de Amazone. De combinatie van natuur en levendige en kleurrijke steden, zoals Cartagena, Medellín en Bogotá, maken je reis onvergetelijk. Vámonos Travels is gespecialiseerd in het samenstellen van individuele rondreizen naar Colombia en andere landen in Zuid-Amerika. Je reist met je eigen gezelschap en dus niet met een groep. Onze reisspecialisten hebben diverse voorbeeldreizen samengesteld, die geheel op maat aangepast kunnen worden aan je reiswensen. Op die manier maak je een privérondreis, waarbij je de hoogtepunten bezoekt die je wilt én wordt alles voor je geregeld.

 

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Tijdens je rondreis door Colombia ontdek je alle bijzondere plekken

De mix van vriendelijke mensen, een rijke cultuur en prachtige landschappen maakt reizen door Colombia bijzonder. Ontdek de diversiteit in de natuur door te reizen naar het Tayrona National Park of het Sierra Nevada de Santa Marta National Park in het noorden van Colombia. Bezoek in het midden van het land Valle de Cocora en de droge Tatacoa-woestijn en bewonder de schoonheid van het Colombiaanse deel van de Amazone in het zuiden. Combineer de adembenemende natuurparken met een bezoek aan de bruisende steden van Colombia. Leer meer over de cultuur en historie van het land door diverse musea en historische gebouwen te bezoeken en lokale lekkernijen te proeven in Bogotá en Medellín. De Caraïbische sfeer ervaar je op zijn best in de kleurrijke stad Cartagena en salsa dansen doe je in de stad van de salsa; Calí. Dankzij deze hoogtepunten en het feit dat Colombia steeds beter toegankelijk en bereisbaar is, haalt iedere reiziger zijn of haar hart op in dit prachtige land.

Laat je reis op maat samenstellen

Naast de eerder genoemde bezienswaardigheden, zijn er uiteraard nog tal van hoogtepunten die onmisbaar zijn tijdens je individuele rondreis door Colombia. Bekijk daarom zeker eens de door ons met zorg samengestelde voorbeeldreizen. Zie je jezelf een van deze reizen door Colombia maken? Of mis je nog een aantal hoogtepunten? Onze reisspecialisten bespreken graag de mogelijkheden met je. Zo wordt het immers een ervaring die jou en je reisgezelschap nog lang zal heugen. Vraag online een offerte aan en ga voor deze onvergetelijke ervaring. Heb je nog vragen over Colombia of wil je meer informatie over reizen naar Zuid-Amerika? Neem dan contact met ons op via 020-6735353 of info@vamonos.nl.