Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door Guatemala

Wanneer je aan het oriënteren bent naar een familiereis door Guatemala, moet je eens een kijkje nemen bij Vámonos Travels. Een rondreis met kinderen door dit prachtige land heeft namelijk veel te bieden; koloniale steden, dieren spotten in de jungle, bezoek aan indianendorpen en de mooiste Maya-steden. Je kunt gemakkelijk jullie rondreis afsluiten aan de tropische stranden van Belize of Mexico. Ga snorkelen tussen gekleurde vissen, zwemmen in een cenote (ondergrondse grot) of beklim tempelruïnes in de jungle.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Op avontuur met het gezin in Guatemala

Een ideale bestemming voor een avontuurlijke familiereis? Denk dan aan Guatemala, eventueel in combinatie met Mexico. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Kies je een familiereis door Guatemala, dan bepaal je zelf hoeveel activiteiten je doet, welke bestemmingen je bezoekt en hoe lang je overal blijft. Je kunt het land goed per bus verkennen. Wij bieden je volledig gemak, ook het verblijf is in kindvriendelijke hotels met zwembad en voldoende comfort.

Ontdek Guatemala samen met de kinderen

Ter inspiratie hebben wij een aantal voorbeeldreizen samengesteld. Zo kun je inspiratie opdoen over de mogelijkheden en activiteiten met de kinderen. Ook hebben wij een mooie combinatiereis Mexico, Guatemala en Belize. De jungle van Mexico en Guatemala zit vol verrassingen en de onderwaterwereld van het paradijselijke Caye Caulker in Belize is werkelijk prachtig. Onze Guatemala familiereis specialisten helpen je graag bij de keuze, adviseren je over de mogelijkheden en geven je tips vanuit eigen ervaring. Met Vámonos Travels zal je Guatemala familiereis zijn zoals je dat wilt, zodat je altijd ziet wat je wilt zien. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Eventuele vragen kun je stellen via het contactformulier, door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.