Boek met onze 4 zekerheden

Aston Canggu

Categorie B

Het Aston Canggu Beach Resort is gelegen in Canggu, de favoriete plek voor surfers. Vanuit het resort heb je een fantastisch uitzicht op de zonsondergang en het strand. Het hotel heeft 93 elegante kamers en biedt twee plekken om te dineren: de Score Sports Bar dat internationale gerechten serveert of de UpZscale Sky Dining & Bar. UpZscale Sky Dining & Bar is op de rooftop naast het zwembad gelegen en biedt uitkijk over de Indische Oceaan.

Het resort beschikt naast twee restaurants, ook over 24-uursreceptie en een spa- en fitnesscenter. De suites zijn voorzien van gratis wifi, een eigen balkon of terras met uitzicht op de stad of het strand, een flatscreen tv, een zithoek, airconditioning, een kluisje, een kledingkast, thee- en koffiefaciliteiten en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen.

Luchthaven Ngurah Rai is ongeveer 60 minuten rijden. Het welbekende surfpunt in Batu Bolong Beach is op loopafstand te bereiken. Kom lekker los in het Splash Water Park of bezoek de Tanah Lot Temple.

AstonCanggu Exterior Building