Boek met onze 4 zekerheden

Agua Clara & Combinations

's Ochtends haalt uw gids je op bij het hotel om je naar het indrukwekkende Agua Clara Visitor Centre aan de Atlantische kant van het Panamakanaal te brengen. Het bezoekerscentrum van Agua Clara is een plek waar het Panamakanaal duidelijk heeft gemaakt dat zowel zijn erfenis als zijn grootsheid vruchten zullen blijven afwerpen voor de wereld. Met een ongeëvenaard uitzicht wacht deze plek op je en al diegenen die willen genieten van een aangename ervaring verrijkt met interessante feiten, vooral door deel uit te maken van de geschiedenis van de route die de wereld verenigt. Het centrum biedt een adembenemend panoramisch uitzicht. 

In de projectieruimte kun je meer te weten komen over de geschiedenis en inspanningen van duizenden mannen en vrouwen die de eerste eeuw van het kanaal hebben gemarkeerd, en natuurlijk over plannen voor de nabije en verre toekomst.

Je gaat verder met je gids naar de Amador Causeway, een weg die drie eilanden in de Stille Oceaan met elkaar verbindt en een prachtig uitzicht biedt op het kanaal aan de ene kant en op de skyline van Panama City aan de andere kant. De tour gaat verder naar Casco Viejo, de koloniale wijk van Panama City. Bij Casco Viejo waan je je terug in de tijd terwijl je de mooie koloniale huizen, de smalle wegen en de indrukwekkende kerken bewondert. U krijgt een goed idee van de geschiedenis van Panama door te rijden of te wandelen langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze wijk.

Exclusief: toegangsprijs en lunch