Boek met onze 4 zekerheden

Bangkok fietstour

Verken Bangkok per fiets. Tijdens deze fietstocht ontdek je op verschillende manieren hoe de lokale Thaise bevolking leeft. De fietstocht start in Wat Arun. Je fietst door een doolhof van kleine straatjes (Sois), langs lokale markten en oude boeddhistische tempels. Al snel merk je een verandering van omgeving – van het bruisende Bangkok naar een omgeving met traditionele Thaise houten huizen langs de kanalen, lokale boerderijen en veel groen. Al fietsend kom je door gebieden in Bangkok die nauwelijks door toeristen bezocht worden.

Ontdek lokale ambachten en proef lokale delicatessen, ontdek boeddhistische tempels, ruik de jungle en hoor de geluiden van de natuur – dit is een tour waar alle zintuigen op scherp staan. Onderweg stop je bij het Artist's House (Baan Silapin), een 200 jaar oud huis dat een aantal fantastische kunst en kunstnijverheid herbergt. Na het Artist's House ga je aan boord van een traditionele longtailboot en vaar je over de smalle kanalen langs lokale gemeenschappen aan de waterkant totdat de boot een orchideeënkwekerij bereikt waar ze honderden verschillende soorten orchideeën kweken.

Ook maak je een stop bij een lokale familie. Er is geen betere gelegenheid om te leren hoe je een heerlijke traditionele Thaise maaltijd kunt bereiden dan bij de locals zelf. Na een korte rit op de fiets stap je weer in de longtailboot. Je geniet van de bedrijvingheid van lokale handelaren in verschillende boten op het kanaal. Op de terugweg stoppen we bij het Thonburi lokale spoorwegemplacement, waar een aantal historische stoomlocomotieven staan ​​- oude relikwieën die ooit cruciaal waren voor de ontwikkeling van Thailand.

Internationale groepsexcursie Bangkok ‘Way of Life’ inclusief Engelstalige gids, boottochten, zelfgemaakte traditionele Thaise lunch, Thaise snacks en drankjes voor onderweg. Uitgevoerd op maandag t/m vrijdag. Programma is van 09:00 uur tot 16:00 uur. Voor ouders met (kleine) kinderen zijn fietsen met kinderzitjes en kinderfietsen beschikbaar. Desgewenst kunnen we tegen een meerprijs de pick-up en drop-off bij uw hotel regelen. 

Bangkok fietsen