Boek met onze 4 zekerheden

Bangkok Grand Pearl Dinner Cruise

19:00 uur.

Check-in bij La Grande Pearl Restaurant, River City Shopping Complex.

 
19:20 uur.

We gaan aan boord van de Grand Pearl, het meest luxueuze cruiseschip op de Chao Phraya rivier. Ontvangst door onze bemanning in de typische ceremoniële Thaise cultuur met een warme glimlach en het aanbieden van onze eigen speciale Grand Pearl welkomstcocktail.
 

19:30 uur.

Vertrek vanaf River City Pier. Terwijl u geniet van uw drankje, kunt u genieten van het prachtige landschap aan beide kanten van de Chao Phraya rivier. Onze kapitein zal de boot de rivier op loodsen. We zorgen ervoor dat je de gelegenheid hebt om een foto te nemen van de twee mooiste nachtelijke uitzichten van Bangkok: Wat Arun – De Tempel van de Dageraad – en het Grand Palace met Wat Pra Kaew – De Tempel van de Smaragden Boeddha. Na de foto gaan we terug naar The River City Shopping Complex.
 
20:00 uur.

Het diner wordt geserveerd onder maanlicht, met "Live Music" en een Thaise Klassieke Dansshow. U zult genieten van de Thaise en Internationale keuken in een uitgebreid buffet.

 
21:30 uur.

Aankomst bij de River City Pier.

————————————————-

 

Inbegrepen: Welkomstdrankje en snack, Thais en Internationaal buffet diner. Live muziek, Boottocht, Vervoer van/naar hotel