Boek met onze 4 zekerheden

Cacaotour Ngabe Bugle gemeenschap (onderweg naar Almirante of vv)

Cacaotour Ngabe Bugle gemeenschap

Vanmorgen heb je eerst een privétransfer van Boquete/ David of Hornito via de prachtige continentale kloof naar Almirante, maar voordat je het kleine havenstadje bereikt, neem je deel aan de Cacao tour.

Deze excursie wordt volledig gerund en beheerd door de inheemse Ngabe-boeren. Je krijgt niet alleen een idee over het proces van het maken van chocolade, maar je kunt ook door de weelderige jungle en cacaobomen wandelen. Met een beetje geluk kun je verschillende dieren spotten, zoals pijlgifkikkers, luiaards en toekans. Het hoogtepunt van de tour is de chocoladedemonstratie waar lokale Ngabe-vrouwen in traditionele kleding elke bezoeker leren hoe ze moeten chocolade maken zoals ze dat al eeuwen doen. Dit alles vindt plaats onder een traditionele rancho met rieten dak, weggestopt in de bergachtige cacaoboerderij, wat de demonstratie van het maken van chocolade nog specialer maakt. De tour wordt afgesloten met een traditionele Ngabe-maaltijd bestaande uit enkele van de heerlijkste groenten, lokale wortels en kip die er is.

Na ongeveer drie uur brengt uw chauffeur u naar de boot in Almirante, na 30 minuten varen kom je aan op Bocas del Toro.

Inclusief privétransfer, gedeelde tour met Engelssprekende gids, lokale inheemse Ngabe-lunch.
Deze tour is ook mogelijk me vertrek vanuit Bocas del Toro naar Boquete, David of Hornitos, de transfer begint dan om 11.45 uur vanaf Bocas Pier

cacao cooperatie tour