Boek met onze 4 zekerheden

Chiang Rai Colors of Art Tour

Vandaag ga je samen met je gids op pad en breng je een bezoek aan een aantal highlights in en rondom Chiang Rai. De dag begint met een bezoek aan Wat Rong Khun, de beroemde Witte Tempel gemaakt door de nu internationaal bekende kunstenaar Chalermchai Kositpipat. Het is een must-see attractie in Chiang Rai. Naast de indrukwekkende tempel zelf, met boeiende muurschilderingen, is er ook een galerij met Chalermchai's schilderijen te zien. De volgende stop is de kleine tempel Wat Rong Suea Ten, ook wel bekend als de Blauwe Tempel. Het ontwerp is gemaakt door een van de studenten van Chalermchai en je zult zeker de invloed in het ontwerp zien.
De lunchpauze is in het restaurant van ArtBridge Chiang Rai, een lokale kunstgalerie waar de werken van enkele lokale kunstenaars te zien zijn.
In de middag breng je een bezoek aan het Black House, een ander religieus geïnspireerd gebouwencomplex, gemaakt door een van de beroemde kunstenaars van Chiang Rai. Voordat je terugkeert naar het hotel, bezoek je het Doi Din Daeng, een rustige werkplaats in een groene omgeving waar je kunstenaars aan het werk kunt zien en kunt genieten van een drankje in de ontspannen omgeving.

Van 8.30 tot 16.30.
Inclusief Engelstalige gids en lunch

Chiang Rai