Boek met onze 4 zekerheden

Duiken bij Isla Coiba

Isla Coiba is het grootste en één van de 38 eilanden van Coiba National Park – een marine reserve park in de Pacifische kust voor Panama. Het park staat op de Unesco Werelderfgoedlijst en heeft zeer unieke flora en fauna.

Het eiland Coiba is heuvelachtig met een aantal rivieren. In het oerwoud op dit eiland leven vele verschillende dieren zoals brulapen, geelvleugelara's, de Coiba-agoeti en witstaartherten. Daarnaast leven er op de stranden en de wateren rondom het eiland vier verschillende soorten schildpadden. Walvissen, dolfijnen en vele prachtige vissen zijn te vinden in de wateren van het National Park.

Dagtocht naar Coiba voor gecertificeerde duikers (alle niveaus). Inclusief 2 duiken, uitrusting en lunch. De duiken duren ongeveer 50 minuten, afhankelijk van de omstandigheden en het luchtverbruik, en de diepte varieert van 10 tot 30 meter. Het duiken is geschikt voor alle niveaus en aangepast aan onze keuze van sites op basis van ervaring, het seizoen, het weer en de toestand van de zee. Stromingen variëren van zeer mild tot behoorlijk sterk, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Het grootste deel van het jaar hebben we meestal warm water van 26 tot 30 graden Celsius. Van half maart tot begin juni kunnen er echter thermoclines zijn met temperaturen tussen de 18 en 24 graden Celsius.

Inbegrepen: uitrusting (ook duikcomputer), sandwich, fruit en water

De toegang van $ 20.00 per persoon voor het park is niet inbegrepen en dient cash te worden voldaan.

Coiba Isla