Boek met onze 4 zekerheden

Hue Citytour (hele dag)

Begin je dag met een boottocht om een ​​van de oudste pagodes te bezoeken, de Thien Mu-pagode. De iconische zeven verdiepingen tellende pagode wordt beschouwd als het onofficiële symbool van de stad en de tempel is vaak het onderwerp geweest van volksrijmpjes over Hue.
Bezoek de Koninklijke Keizerlijke Stad, gelegen in het hart van Hue is de Keizerlijke Citadel, een enorm complex gebouwd in het begin van de 19e eeuw en gemodelleerd naar de Verboden Stad Peking. De oorspronkelijke muren strekten zich uit over 10 km en waren omgeven door een brede gracht. Tegenwoordig zijn de meeste gebouwen verwoest door bombardementen tijdens de Vietnam-Amerikaanse oorlog, maar de monumenten die overblijven bieden een fascinerend kijkje in het hofleven van de Nguyen-dynastie.
Nader de stad langs de opvallende Vlaggentoren, waar een gigantische Vietnamese vlag trots boven je hoofd wappert, naar de imposante Ngo Mon Gate, de hoofdingang van de Imperial Enclosure. Betreed een gebied met ruime binnenplaatsen en serene lotusvijvers, inclusief een bezoek aan het Hue Royal Antiquities Museum.
Ga vervolgens naar het platteland rond Hue naar de keizerlijke tombe van Tu Duc. Tu Duc, de langst regerende Vietnamese keizer, ontwierp en bouwde dit elegante graf tijdens zijn leven en gebruikte het als een toevluchtsoord voor meditatie, lezen en theatervoorstellingen. Neem de tijd om te genieten van de rustige sfeer, dwalend tussen de sierlijk geproportioneerde paviljoens, binnenplaatsen en lotusvijvers. Bezoek Garden House, een speciale plek die de oude sfeer van de keizerlijke stad weerspiegelt. Het huis heeft een tuin vol met fruitbomen, waaronder mangostans, sapodilla-pruimen, abrikozen, lychee, baccaurea, vijgen en grapefruits. het is de man

hue citytour