Boek met onze 4 zekerheden

Jeep Tour vanuit Tupiza

Tijdens de hele dag tour bezoek je 's ochtends bezienswaardigheden die ten noorden van Tupiza gelegen zijn en 's middags plekken die zich ten zuiden van de stad bevinden.

Om 9.00 uur vertrek je naar het noordelijke deel van Tupiza.
Je bezoekt er eerst de Quebrada de Palala, waar verticale rotswanden zich als enorme kathedralen verheffen. De route gaat verder naar El Sillar op 3.800 m, een betoverende plek die door erosie is vormgegeven.
Daarna ga je naar de Quebrada Seca, waar je van veelkleurige rotsformaties met ongewone vormen zoals de Cañon del Duende kunt genieten. Je vervolgt je weg naar Toroyoj, een recreatieplaats aan de voet waarvan het water van de San Juan del Oro rivier stroomt.
Dan is het tijd voor een pauze terwijl een box-lunch wordt geserveerd.

Na de lunch doorkruis je de Quebrada de Palmira, waar je de Puerta del Diablo zult zien en de Valle de los Machos, met zijn typische fallische rotsformaties. Aan het einde van de quebrada bevindt zich de Cañon del Inca.
Aansluitend ga je via de Toroyoj brug naar de oevers van de San Juan del Oro rivier. Dan bereik je El Angosto, de plaats waar de treintunnel en de voertuigtunnel samenkomen.
Daarna bezoek je Entre Ríos, waar de Tupiza rivier en de San Juan del Oro rivier elkaar kruisen. Je kunt er een korte wandeling maken naar La Torre, een 50 m hoge monoliet.
Vervolgens keer je terug naar Tupiza.