Boek met onze 4 zekerheden

Mekong Delta fietstocht (4 dagen/3 nachten)

De grote Mekongrivier en het netwerk van zijriviertjes (de delta) strekt zich uit over het zuiden van Vietnam. Hier vindt u veel rijstbouw, kleine dorpjes, prachtige natuur en rust. Veel van het leven speelt zich af op en rond het water. U vindt er zelfs complete markten op de rivier. Een leuke en goede manier om dit gebied te verkennen is op de fiets. Ver van de grote groepen toeristen, midden in de natuur en dichtbij de mensen.
Dag 1: Vandaag fietst u van Ho Chi Minh naar My Tho. U fietst over smalle paadjes en pittoreske landweggetjes terwijl u de omgeving in u op neemt. Al fietsend leert u over het leven van de Vietnamezen op het platteland. U heeft ook een boottocht over de Mekong rivier en bezoekt verschillende kleine eilandjes.
Dag 2: Vanaf My Tho fietst u langs de Upper Mekong rivier over schaduwrijke weggetjes. Bij Cai Be maakt u een boottocht over de smalle waterwegen naar Vinh Long.
Dag 3: Na het ontbijt gaat u eerst per auto naar de Mang Thit Bridge. Hier begint de fietstocht die u naar Can Tho leidt. U fietst door de dorpjes Tra Met en Binh Minh, langs rijstvelden en over smalle landweggetjes.
Dag 4: Op deze dag bezoekt u eerst in de ochtend de floating markt van Cai Rang. Dit is de grootste en drukste floating markt van de Mekong Delta. Fruit- en groenteverkopers komen van heinde en verre om hun waren te verkopen. Per auto keert u terug naar Saigon.
Inclusief gids, overnachtingen (basic), 3x ontbijt, 2x lunch, vervoer

mekong fietsen