Boek met onze 4 zekerheden

Porto fietstour

Onze enthousiaste gids neemt je tijdens deze Porto Fietstocht in 3 uur mee naar de mooie minder bekende, maar zeer boeiende bezienswaardigheden. Volgens velen staat Porto ten onrechte al eeuwenlang in de schaduw van Lissabon. Locals zijn het er in elk geval over eens. “Wij zijn niet Lisboa’s kleine broertje, wij zijn Porto!” De gids zal tijdens de fietstour niet alleen het verhaal vertellen van de highlights van de stad, maar zal ook tips geven over restaurants, barretjes en natuurlijk nog veel meer zinvolle tips!
Samen met een Engelssprekende gids fiets je langs de volgende bezienswaardigheden:
 
    – Porto Costumes House
    – Afurada
    – Arrábida Bridge
    – Calem Garden ão
    – Miguel Lighthouse
    – São João Fort
    – Foz Velha
    – Pergola da Foz
    – Castelo do Queijo (kaas kasteel)
    – Parque da Cidade (stadspark)
    – Pasteleira park.
 
Je verkent tijdens deze fietstour niet alleen de bekendste highlights, maar fietst langs de rivier en zee en kom te weten waarom dit zo belangrijk is voor de stad. Vooral een fietstocht langs de rivier de Douro is de moeite waard, omdat je dan langs het vlakkere deel van de stad fietst. Ook zul je door de twee mooiste parken van de stad fietsen.
(Ivm het corona virus is deze fietstour nu met Engelssprekende gids. Wilt je persé een Nederlandse gids, neem dan even contact op met ons, dan gaan we ons best doen)

Fietstour