Boek met onze 4 zekerheden

River Kwai tour (3 dagen /2 nachten)

DEen gevarieerde excursie door Kanchanaburi, een van de mooiste gebieden van Thailand. Je bezoekt de drijvende markt van Damnoen Saduak en de beroemde Brug over de Rivier Kwai. Je maakt een treinreis over de beruchte "Death Railway", je kunt zwemmen in de prachtige Erawan watervallen en je overnacht in een sprookjesachtig, met fakkels verlicht drijvend hotel. Deze reis is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen en voor wie houdt van actieve recreatie in een paradijselijke omgeving.
Dag 1: Drijvende markt & Jungle rafts
U reist door de landelijke omgeving buiten Bangkok naar de beroemde Floating Market van Damnoen Saduak. U ziet hier honderden bootjes van waaruit de Thai hun koopwaren slijten. Struin op uw gemak over de markt en proef de sfeer. U reist door naar de charmante Angkor tempel Muang Singh. Vervolgens vaart u per longtailboot over de River Kwai naar uw bijzondere hotel: het River Kwai Jungle Rafts. Dit sprookjesachtige hotel ligt midden in de rivier Kwai. De drijvende bungalows, gebouwd op bamboe vlotten, zijn omgeven door schitterende jungle. De bungalows zijn eenvoudig met eigen bad en douche. Er is geen electriciteit, het hotel wordt 's avonds verlicht met olielampen en fakkels en heeft daarmee een bijna magische atmosfeer. De prachtige omgeving maakt het helemaal af! U kunt zwemmen in de rivier of heerlijk relaxen.
Dag 2: River Kwai
De ochtend is vrij te besteden. Bezoek het nabijgelegen Mon dorpje, verwen uzelf met een Thaise massage of geniet van de paradijselijke omgeving. U kunt bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan de Lava grotten of op een bamboe vlot de rivier afzakken. 's Middags maakt u een treinreis over de Death railway, de beruchte dodenspoorlijn naar Birma. Vanuit de trein heeft u een prachtig uitzicht op het mooie landschap. U reist door naar Kanchanaburi waar u de beroemde Bridge over the River Kwai bezoekt. U bezoekt het Jeath museum en de oorlogsbegraafplaats waar duizenden slachtoffers van de tweede wereldoorlog liggen begraven. Daaronder veel Nederlanders. U overnacht in Kanchanaburi.
TIP: het is ook mogelijk om in het speelse Oriental Kwai Resort of het prachtige U Inchantree te overnachten. Vraag ons om prijzen en mogelijkheden.
Dag 3: Erawan watervallen
U bezoekt de wondermooie Erawan watervallen in het gelijknamige Nationale Park. De Erawan watervallen hebben een verval over 7 niveaus en over een totale lengte van 1550 meter. U kunt alle zeven niveaus lopend bereiken. De hogere niveaus vereisen wat creatief lopen maar de klim is meer dan de moeite waard. Er zijn diverse locaties waar u kunt zwemmen. In het park zijn ook diverse grotten met indrukwekkende en soms bizarre rotsformaties. In de namiddag (omstreeks 17:30 uur) keert u terug naar Bangkok (naar uw hotel of het treinstation Hualampong).

Inbegrepen:
Alle transfers
2 overnachtingen in een tweepersoonskamer
Diner op dag 1, ontbijt op dag 2 en 3
Engelssprekende gids
Niet inbegrepen:
Entreekosten
Treinticket
Boottocht op de drijvende markt
Deze tour is ook mogelijk in een tweedaagse variant met dezelfde bezienswaardigheden en activiteiten, alleen met een hoger reistempo en zonder rustpunten.

River Kwai